2777
2789
کی ازدواج میکنم؟ با هم کلاسی هست یا هم دانشگاهی ؟

هم کلاسیت ک شدید روت کراشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@شاباله     امسال ۲۰ ساله میشم خواستگار میاد برام؟ کی ازدواج می کنم؟ طرف چه شکلیه چه جور ...

امسال نه ۲ سال دیگه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
عزیزم میشه بگی من چطور شوهر و ازدواجی گیرم میاد ؟ زمان و وضع مالی طرفم اگه به ذهنت میرسه بگو ❤️❤️❤️ ...

سنتی وضع مالیش مناسب قدبلند یکم تپل خوش تیپ ب شدت زن دوست

جواب منم بدی برات حمد میخونم:)  محمد چه حسی بهم دارع کی برمیگرده؟!!

فعلا تو فکر برگشت نیس

سنتی وضع مالیش مناسب قدبلند یکم تپل خوش تیپ ب شدت زن دوست

مرسی گلی 

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...
سلام عزیزم میشههه یچیزی بهمم بگی که شاد بشم؟حالممم خیلییی بدههه نمیدونمم ی خبری از آینده حل شدن ی مش ...

هرچی ک توی ذهنته درست میشه

نگران هیچی نباش 

امسال سال خوبیه برات