2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@شاباله     بمن بگو خونم کی درست میشه  چرا مریضیم خوب نمیشه  لطفا بهم بگو&nb ...

مریضیت برای چشم نظر تخم مرغ بشکون برای خودت یه خانومی چشمت زده البته دکترم برو

خونتون نمیدونم چرا پیش نمیره کاراش

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
 سلام عزیزم ارشد تهرانو میارم؟

بهت گفتم یه خبر خوب داری اون خبرو نمیتونم ببینم ولی خبره شادت میکنه یکم صبر کن تا ۱۸ ام چیزی نمونده ک دختر

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
حرفاش درسته  من یه بار اتاقمو ریختم بهم ک اتاق تکونی کنم شاباله گفت نامرتبی داری زود تر درست ک ...

خخخخ

حواست باشه دیگه کاراتو زود انجام بدیا😅😅😅

خخخخ حواست باشه دیگه کاراتو زود انجام بدیا😅😅😅

میشه بگی کی ازدواج میکنم لطفا جوابمو میدی

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

مریضیت برای چشم نظر تخم مرغ بشکون برای خودت یه خانومی چشمت زده البته دکترم برو خونتون نمیدونم چر ...

میتونی بهم بگی اون خانم چجوریه 

چرا برا خونمون نمیتونی بفهمی یعنی مبهمه برات یا چطوری؟

لطفا بهم بگو ؟

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
خخخخ حواست باشه دیگه کاراتو زود انجام بدیا😅😅😅

سلام شاباله جان

وسایلی که ازم دزدیدن برمیگرده؟

خواهرم کی ازدواج میکنه؟

شر مزاحم کم میشه؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

شاباله جون

عزیزم میشه لطفا بهم بگی امیر کی باهام تماس میگیره؟ 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خونه و ماشین میبینم ولی الان نه طول میشکه تا بخری زمان نپرس چون اگر زمانش میومد الان بهت میگفتم چیز ...

سلام عزیزم میشه حسه تو راجب کنکور منم بگی و آینده شغلیم؟ کنکورم امسال چطور میشه رتبم؟ چه رشته ای میارم؟ پزشک میشم؟ یا دارو ساز یا دندون پزشک؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

مریضیت برای چشم نظر تخم مرغ بشکون برای خودت یه خانومی چشمت زده البته دکترم برو خونتون نمیدونم چر ...

شاباله جان 

میخواستم بگم حرفتون درست بود و اون زمین ۵۰ متری روکه پشت خونه مون بود خریدیم😂

خیلی هابه ماوراطبیعت اعتقاد ندارندو باور ندارند اما هشت سال پیش توی خواب پدرشوهرم گفت این زمین رو می‌خرید اما طول می‌کشه و هشت سال دنبالش بودیم 

ممنونم ازت 

شاباله جان  میخواستم بگم حرفتون درست بود و اون زمین ۵۰ متری روکه پشت خونه مون بود خریدیم😂 خی ...

خدا رو شکر