2777
2789
خونه و ماشین میبینم ولی الان نه طول میشکه تا بخری زمان نپرس چون اگر زمانش میومد الان بهت میگفتم چیز ...

درباره من چیا حس میکنی؟

با کی ازدواج میکنم؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه و ماشین میبینم ولی الان نه طول میشکه تا بخری زمان نپرس چون اگر زمانش میومد الان بهت میگفتم چیز ...

شاباله سلام میشه بگی یه روز با کراشم اوکی میشم؟ اصلا کراشم حسی داشت

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

خوب ملتو سر کار گذاشتیا🤣🤣🤣یه مشت ساده زود باورم قبولت کردن🤣

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

خوب ملتو سر کار گذاشتیا🤣🤣🤣یه مشت ساده زود باورم قبولت کردن🤣

حرفاش درسته 

من یه بار اتاقمو ریختم بهم ک اتاق تکونی کنم شاباله گفت نامرتبی داری زود تر درست کن😂❤️

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

@شاباله  

بمن بگو خونم کی درست میشه 

چرا مریضیم خوب نمیشه 

لطفا بهم بگو 

من اولین باره از حس ششمی سوال میپرسم بهم بگو لطفا 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

شاباله 

بگو من  تایید نهایی میشم 

ممنون 💘

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

@شاباله رنگ لباسم من موفق میشم یا نه؟

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه