2777
2789
عنوان

چقد دنیای بدی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 32 پست
اتفاقا با دیدن زندکی اون ها تحلیل میکنی چی درسته چی غلط  و میتونی علتش رو حتی ریشه یابی کنی که ...

کی تعیین می کنه چی درسته و چی غلط؟

شما براساس تجربیات و فرهنگ و اعتقادات و خانواده خودت شرایطت رو تجزیه و تحلیل کن نه اینکه ببینی کی چی کار کرد و کی چیکار نکرد 

اینطور آسوده تری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب میگم شاید اینجوری هم تهش به تنهایی من ختم شه آشنایی های الان دیگع مثل قبل نیست انگار دختری که ...

تو به خدا توکل کن بهتر از همه رو برات میاره.

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
کی تعیین می کنه چی درسته و چی غلط؟ شما براساس تجربیات و فرهنگ و اعتقادات و خانواده خودت شرایطت رو ت ...

انسان خیلی راحت میتونه تشخیص بده چی به ضرره چی نه 

وقتی روابط متعدد آزاد بشن 

بعدش جی میشه؟

بعدش روابط گروهی باب میشن 

بعدش فانتزی های عجیب غریب

بعدش روابط خانوادگی 

قطعا انسان تونسته تشخیص صحیح از علت رو داشته باشه که علم رو پیشرفت بده 

وقتی دیدن با یه چیزی جواب نمیگیرن رفتن اون رو تحلیل کردن

زندگی هم همینه هیچ فرقی با اون علم نداره

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
چطور در عین تاسف از بی‌بند و باری دیگران، نسبت به مشابه اونها عمل نکردن مرددید و ابهام دارید؟! گیری ...

نه فقط میبینم خیلیاشون حتی موفق هستن و حتی برای ازدواج هم موردای خوبی میرن سمتشون از این بابت میگم

اگه دنبال ازدواج هستین که باید به یکی آشنا بشین البته خب صبر میخواد و حوصله

شخصیت من جوریه که فقط شاید سنتی بتونم برم و از طریق معرفی چون به هیچ وجه نمیتونم با پسری خودم ارتباط بگیرم برا آشنایی

نه فقط میبینم خیلیاشون حتی موفق هستن و حتی برای ازدواج هم موردای خوبی میرن سمتشون از این بابت میگم

اون قسمت واقعی زندگیشون رو ببین

یکی همین جا از رابطه های متعددش گفته 

داغونهههه روحیش داغوووووون

اسمش. یادم نی گلنار بود گلناز بود چی بود 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
انسان خیلی راحت میتونه تشخیص بده چی به ضرره چی نه  وقتی روابط متعدد آزاد بشن  بعدش جی می ...

زیادی بزرگش نکنید

ما هم این دوران رو داشتیم و از سر گذروندیم 

نه به رابطه گروهی ختم شد و نه به فانتزی عجیب غریب

گویا شما زیاد پای منبر میشینید 

آدم دامن آلوده هم اگر کمی شرافت و وجدان داشته باشه وقتی یکی که زندگی پاک و بی‌لغزشی داشته سراغش بیاد خودش پسش می‌زنه...

اون هرزه‌ای که با رنگ عوض کردن و نیرنگ و دغل یک آدم صاف و زلال رو به بودن با خودش آلوده کنه غیر از هرز رفتنش، بی‌شرف و بی‌وجدانم هست! این‌ها موفقیت نیست؛ تقلب و بازی با جانمایه‌ی انسان‌ها است!

شخصیت من جوریه که فقط شاید سنتی بتونم برم و از طریق معرفی چون به هیچ وجه نمیتونم با پسری خودم ارتباط ...

اگر شما به هر دلیلی نمیتونید و نمیخواید مثل دوستهاتون باشید ، نه مزیتی بهشون دارید و نه ازشون عقبید

شرایط آدمها با هم فرق داره 

اگر تیپ خانواده و فامیل و آشناهای شما اینطور باشه و همه مثل هم باشید قطعا کسانی خواهان شما هستند

امیدوارم یه ازدواج خیلی خوب نصیبت بشه و طرفت هم یکی مثل خودت باشه 🌹

زیادی بزرگش نکنید ما هم این دوران رو داشتیم و از سر گذروندیم  نه به رابطه گروهی ختم شد و نه ب ...

صحیح 

پیشنهاد میکنم کتاب زندگی یک ندیمه 

و مستند ایکسونامی رو ببینید 

و وضعیت الان ایران رو با ۵۰ سال پیش مقایسه کنید 

و یسر به سایت فتیش های جنسی مختلف بزنید 

قطعا که از تخیلات خود انسان بیرون نیومده از همین روابط آزاد بیرون اومده!