2777
2789
عنوان

چه قدر سرده🥶

251 بازدید | 19 پست

از حموم اومدم بیرون یه کار عجله ای پیش اومد موهامو خشک نکردم رفتیم بیرون اومدم خونه دیدم موهام یخ زده😬

حالا برعکس مناطق دیگه ایران از برف هم خبری نیست 

سردو خشکه هوا

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

اره شمالم خیلی سرده 

داریم یخ میزنیم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سوز برف بقیه رسیده بهت 

برو سرت رو گرم کن وگرنه سردرد میگیری و سرما میخوری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

تهران سردهههههههههه فقط سرده🥶

این سردی باید بهمن می‌بود نع الان

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

تهران سردهههههههههه فقط سرده🥶 این سردی باید بهمن می‌بود نع الان

باز تهران برف باریده

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲