2777
2789

خوب بود نسبتا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر آخراش نتیجه ی همه ی صبوری هام رو خدا داد بهم ،خدایا شکرررررررت 

خداروصدهزار مرتبه شکر 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خوب بود دخترم بدنیااومد خونه خریدیم،ماشین خریدیم چند روزه،داداشم ازدواج کرد،انشالله ۴۰۳ بهترم بشه برا همه هموطنان عزیزم😍

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
خوب بگین چی بود

شوهرم کار پیدا کرد ،۱۳صفر توی نی نی سایت گفتن نیت کنین و چیزی که دوست دارین رو بخرین من یدونه جاسوییچی خریدم و یدونه جوراب بچه ،خدا جفتشو توی یه زمان بهم داد ،روزی که ماشینمون پارک شد تو حیاط رفتم بی بی چک زدم و مثبت شد و امروز سونوی واژینال داشتم و خداروشکر ضربان قلب هم داشت ،همه چی اوکی بود 

خدارو صدهزار مرتبه شکر بابت نعمت هاش،البته امام حسین و شهید ابراهیم هادی و امام رضا برام واسطه شدن .قربون بزرگیشون بشم.به بزرگی خدا و وساطت  این عزیزا دست خالی برنگشتم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چه قشنگ عزیزم لطفا برا منم دعا کن 

من سختی زیااااااااااااد کشیدم آبجی ،ولی هیچوقت به بزرگی خدا شک نکردم و ایمانم رو از دست ندادم ...از خدا برات بهترینا رو میخوام ،انشاالله هر حاجتی داری خدا بهت بده و صلاحت و خواسته ی قلبیت یکی باشه ،انشاالله زندگیت از این به بعد پر از اتفاق های قشنگ بشه و گریه هات همه از سر شوق باشن و خنده هات از ته دل ....آمین