2777
2789
عنوان

چه شهری؟؟؟ چرا؟؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 189 پست

شهر خودمون تبریز چون امکاناتش خوبه 

و رشت 

کلا استان گیلان رو دوست دارم بخاطر خوراکی ها و غذاهای خوشمزه و طبیعتش اما رشت رو بیشتر از بقیه شهرهاش میپسندم

عاشق تک تک گربه های روی کره زمینم ^_^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان..شهر خودم..حد اقل ادم یه کم آسمون و اطرافو می بینه همش مثل اینجا برج نیست...امکاناتشم خوبه همون طوری که شما گفتید...خانوادمم اونجان..دیگه چی بهتر از این

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

شهرخودم شبراز امکانات مکانای تجاری تفریحی گردشگری قطب پزشکی ابوهوا و....

برای تفریحیم شمال جاهای جنگلی کوهستانی بدون شرجیش ازهوای شرجی متنفرم

از شهریم ک متنفرم دوس ندارم حتی مسافرت برم مشهده توهین ب مردم ممشهد نباشه دوستان من شهرودوس ندارم ب دلایلی...

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

رامسر چون آب و هواش فوق العاده ست

رشت چون کلا جو شهر و دوس دارم

تبریز چون خودمم ترکم و شهر تمیز و باکلاسیه

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

اهوازززززز😍

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من خوزستان ولی خیلییییی دلم میخواد یا شمال زندگی میکردم با شیراز 😍 بنظرم بهترین شهرا برای زندگی هس ...

👍🏻

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

همین مشهد خودمون

انواع پایانه های مسافربری

خطوط مترو

چندین بیمارستان

توی هر خیابون چندتا درمانگاه

پارک‌های بزرگ تفریحی سرسبز و پارک های ابی

مغازه ها تا 12،1شب بازن

تابستون رفتیم سفر مرکز یک استانی

قدرت خدا از هر اسنپی می‌پرسیدیم و توی نت سرچ کردیم و از افراد محلی پرسیدیم حرف همشون یکی بود همین 3،4تا جا هست که برید. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام