lila___ مدیر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 68 عنوان حالم بده 🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 18 پست حالم خیلی بده یه دلشوره عجیبی دارم میخوام خودکشی کنم از یه طرفم میگم گناه خانوادم چیه که یک عمر غصه بخورن 1402/12/07 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lila___ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 68 فدات بشم برام دعا کن تورو خدا خیلی ناز امید شدم نمیخوام از خدا دل بکنم انقد تا امید شدم احساس میکنم ... از من بیخیال تر نبود همه چیو ب مسخره میگرفتم الان زندگیم سر هیچ و پوچ خراب شده زندگی که من سرش این همه باخت دادم غرورم شکست بچگیم رفت کسی ک میگفتم عشقمه کسی که براش از همه گذشتم هی انشالا قرار نگیری تو وضعیت
madarsara عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 21728 آخه وقتی ما امیدی چجوری میرسی یروز نام امیدم یروز خب کلا گیر کردم تو این بلاتکلیفی تو این ناامیدی ک ... برای همه ناامیدی پیش میاد هممون گاهی رها میشیم گاهی گرفتار گاهی بی پول گاهی تنها باید دووم بیاری دوست من باید شجاع باشی زود میگذره عمر کوتاهه کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
lila___ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 68 برای همه ناامیدی پیش میاد هممون گاهی رها میشیم گاهی گرفتار گاهی بی پول گاهی تنها باید دووم بیاری دوس ... امید وارم تا نابود نشدم اوضاع درست بشه
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43914 فدات بشم برام دعا کن تورو خدا خیلی ناز امید شدم نمیخوام از خدا دل بکنم انقد تا امید شدم احساس میکنم ... 🥲✨حتما عزیزمناامید نشو 🥺