2777
2789
عنوان

گاز گرفتن سگ

950 بازدید | 23 پست

اگر سگ از روی شلوار بچه رو گاز بگیره و پای بچه زخم نشه شلوارش هم پاره نشده ولی پاش کبود شده باید آمپول کزاز بزنیم به بچه یا نمیخواد؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
در چه صورت برای گاز گرفتی سگ کزاز میزنن؟
0
0%
۱
3
75%
۱
1
25%
۰۱
0
0%

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حتما برو مرکز بهداشت خدایی نکرده اگه سگ هار باشه و گاز بگیره واکسن نزنی نتیجش جای جبران نداره مرگه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دخترخالم تو خونشون سگ دارن سگ پسرش رو گاز گرفت پسرش مریضی هاری گرفت رفت آمپول زد بچه خوب شد  ب ...

عززیزم مریضی هاری بگیره خوب نمیشه،قبل از اینکه مریضی شروع بشه باید واکسن زده بشه،تو دنیافقط دوسه نفر از هاری نجات کردن که هنوز کسی براش جوابی پیدا نکرده و معجزه بوده

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اصلا نمی فهمم حیوونی که گاز گرفتن تو ذاتشه چرا باید تو خونه و زندگی آدم باشه. ببیین اون بچه چقدر ترسیده و استرس بهش وارد شده. مدتها اثر روحی تو ذهن بچه می مونه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)