2777
2789
عنوان

امشب همه چیوبه شوهرم گفتم..بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 30 پست
متاسفانه یدونه بچه دارم و نمیتونم جدابشم کسی هم پشتم نیست

منم تو همین شرایطم البته فرق من اینه که من بشدت دوستش دارم تحمل میکنم رفتاراشو ، البته ایشون فقط بددل و شکاکه دست بزن نداره ، امیدوارم شوهرت به خودش بیاد 

دست بزن نداشت ولی اوایل ازدواج خییییلی بد دل و شکاک بود تنها و بدون اجازش حق نداشتم تا سرکوچه برم حی ...

خوشبحالت عزیزم ولی من هرکاری هم کنم اون قبول نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو همین شرایطم البته فرق من اینه که من بشدت دوستش دارم تحمل میکنم رفتاراشو ، البته ایشون فقط بدد ...

نمیشه گف دوسش ندارم داشتم ولی دلم ازش سیاه شده چون کتکم میزنه و ازارم میده از ازار دادن لذت میبره.کاش خوب بشه

پس باید بسوزیم و بسازیم

دقیقا

منم مشکل شمارو دارم فقط شکاک و بددل نیس اما دست بزن داره بعد سالها یکم بهترشده اما هیچوقت خوب نمیشن اینا

ادم روانی روانش خرابه ذات ندارن درک ندارن و خودخواه هستن یاباید بسوزی بسازی یا تمام کنی من محکومم به سوختن و ساختن چون انتخاب خودم بوده

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
دقیقا منم مشکل شمارو دارم فقط شکاک و بددل نیس اما دست بزن داره بعد سالها یکم بهترشده اما هیچوقت خوب ...

منم همینم نمیتونم ب کسی هم بگم میگن ب درک عزیزم همین ک شکاک و بدل نباشه بازم جای شکر دارا چون ادم روانی میشه

منم همینم نمیتونم ب کسی هم بگم میگن ب درک عزیزم همین ک شکاک و بدل نباشه بازم جای شکر دارا چون ادم رو ...

عزیزم ازادم میزاره که خودش ازاد باشه 

هر عیبی رو تا تجربه نکردی نمیتونی بگی فلان عیب خوبه فلان چیز بده 

شکاک نیست منم نیستم ازادش گذاشتم ولی گاهی سواستفاده میشه از اعتمادم و اخلاقای خاص دیگه داره که ادمو روانی میکنه

کلا محکوم شدم به سکوت هر اشتباهی کرد باید بیینم و بفهمم و بعدشم دست بزنم براش و بگم کارخوبی کردی فلان ظلمو درحقم کردی که اگه نکنم یا تو خودم باشم شربپامیشه و کتک همه رو خبردار میکنه و میگه طلاق

چه کنم خاهر دلم خونه ازاین ماسک که دلم خونه و لبم باید بزور بخنده متنفرم از انتخابم از حماقتم پشیمونم

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
عزیزم ازادم میزاره که خودش ازاد باشه  هر عیبی رو تا تجربه نکردی نمیتونی بگی فلان عیب خوبه ...

منم همینم ولی

گفتم ک هیچوقت نمیبخشمش    انشالله ک این بدی ها برداشته بشن از روزمین ما زنا خیلی گناه داریم

خانوادم به موقش پشتم هستن یعنی بزنم به سیم اخر و طلاق حرفی نمیزنن و تکیه گاهم میشن ولی خب ترجیح ...

چه بد بازم عیب نداره میتونی از چیزای دیگ لذت ببری ولی بزرگترین خوشی ادم ازدواج خوب میتونه باشه

منم همینم ولی  گفتم ک هیچوقت نمیبخشمش     انشالله ک این بدی ها برداشته بشن از روزمین ...

من چندین بار گفتم اصلا براش مهم نیست

امشبم گفتم دارم تقاص کدوم گناهمو میدم نمیدونم من که همیشه مظلوم واقع شدم و درحقم ظلم شد بترس ازروزیکه تقاص تک تک ظلمهایی که درحقم کردیو بدی گفت باشه

همین

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
من چندین بار گفتم اصلا براش مهم نیست امشبم گفتم دارم تقاص کدوم گناهمو میدم نمیدونم من که همیشه مظلو ...

من همینو هم نگف فقط باتمسخر رف خابید وقتی برام یه پول بده مدام میزنه تو سرم دیگه بریدم نمیدونم چطور زنده ام

من همینو هم نگف فقط باتمسخر رف خابید وقتی برام یه پول بده مدام میزنه تو سرم دیگه بریدم نمیدونم چطور ...

چون دعوای حسابی کرده بودیم و من خیلی اذیت شدم گفت باشه وگرنه روال عادی نمیشه باهاش حرف زد زرتی دستش بلند میشه روم من هیچوقت نتونستم حرف دلمو بزنم بهش چون تا لب وا کنم کتکه برا همین میریزم توخودم 

اگه برم قهر اونوقت تمام حرفامو میزنم و نمیترسم ازش همین 

دارم از خودم بودن فاصله میگیرم من ادم شوخ و خنده رو و پایه مسخره بازی و دیوونه بازی ام ولی دارم منزوی میشم کم کم💔

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم