2777
2789
چه خوووب. پس‌فقط افسانه‌نیست از برکت‌همونه‌که کل کشور برف وبارون شده

یه پرنده کمیابه جادویی نیست ولی قشنگیه کاش پنهان میموندن از دست انسان ها در امان بود

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه پرنده کمیابه جادویی نیست ولی قشنگیه کاش پنهان میموندن از دست انسان ها در امان بود

اره والا، خداکنه‌جون‌سالم‌بدر ببره

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

سال ۹۸ بهارش تهران پر شد از خبر هجوم پروانه های زیبا...زمستون همون سال کرونا اومد.این کرکس زیبا هم پارسالم دیده شد انقدر عجیب و غریب نیست دیده شدنش که اینجور بولد شده.امیدوارم همای خوشبختی وشادی بشینه رو شونه کشورمون.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
سال ۹۸ بهارش تهران پر شد از خبر هجوم پروانه های زیبا...زمستون همون سال کرونا اومد.این کرکس زیبا هم پ ...

ولی خوبه که ب دید مثبت بهش نگاه کنیم،مگه نه

رویت همای سعادت رابه ف.ال نیک میگیریم وامیدواریم که انشاالله تمامی منحوسین به درک واصل و تغییر و تحولات بنیادین در پی داشته باشد و ملتمون از این فلاکت و تیره روزی که گریبانشان را گرفته رهایی یافته' سعادتمند و سلامت و باصلابت، روزگار بگذرانند...انشاالله'انشاالله'انشاالله.

https://www.instagram.com/aloosak.maloosak?igsh=MXZmdTI3bWRpZGl6bw== 🔮🔮🔮 پیج علوسکامو فالو و حمایت کن. خوشحال میشم مهمون پیجم باشی🍬🍭
رویت همای سعادت رابه ف.ال نیک میگیریم وامیدواریم که انشاالله تمامی منحوسین به درک واصل و تغییر و تحو ...

بارکلا، دید مثبت، این خوبه

ولی خوبه که ب دید مثبت بهش نگاه کنیم،مگه نه

والا سال ۹۸ یادمه به هجوم پروانه ها هم به دید مثبت نگاه کردیم و با کرونا روبرو شدیم.در هیچ موردی بهتره جو زده نشیم.یهو دیدی قضیه اینم شد مثل پیروز.انسان دوپا رفت گرفت و بلا سرش آورد.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
میگن همای سعادت اومده انشاا اتفاقات خوب بیافته بابا همین بارش برف و بارون این روزااا همین اتفاق قشن ...

منم‌همینو گفتم👏👏👏

والا سال ۹۸ یادمه به هجوم پروانه ها هم به دید مثبت نگاه کردیم و با کرونا روبرو شدیم.در هیچ مور ...

بله، نظرتون‌محترم دوستم🙇‍♀️