2777
2789
تو مریض جنسی هستی همه تاپیکات درباره جوراب  فتیش هاتو پیش روان پزشک مطرح کن اینجا پر از دختر ن ...

منکه درباره جوراب ندیدم تو تایپیک هاش فیت یش پا  

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینیار تگ کن تاپیکاش همه همینه

پس مریضه

گزارش زدم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

مرض داری عوضی نفهم بی پدر و مادر  

@niniyar_5    بیشتر تاپیکاش دنبال خانوم میگرده دو سه تا از تاپیکاش هم همش حرف از جورابو.. 

رسیدگی نکنین من از ایشون به فتا شکایت میکنم با این توهینا

خودم هم وکیل هستم

Life is too short to not enjoy
@niniyar_5      بیشتر تاپیکاش دنبال خانوم میگرده دو سه تا از تاپیکاش هم همش حرف از ج ...

سلام واسه توهینش بستم ولی کسی واسه دو تا تاپیک فتیش نمیشه که چرا الان عضو شده باشه دو روز باشه عضو شده باشه دو تا تاپیک جوراب زده باشه بله ولی کسی 50 تا تاپیک داره دوتاش واسه جوراب هست اینطوری نیست بهتره زود برخورد نکنین و تگ نکنین صبر کنین وقتی چند بار تکرار شد اون موقع معلوم میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام واسه توهینش بستم ولی کسی واسه دو تا تاپیک فتیش نمیشه که چرا الان عضو شده باشه دو روز باشه عضو ش ...

از بیانش مشخصه مریضه 

اکثر تاپیکاش داره دنبال خانوم میگرده

کاش متن تاپیکو نحوه جواب دادنش رو میخوندین

مورد زباد دیدیم که چند سالم عضو بوده آخر سر لو رفته که فتیش چاقی و پا و.. داره 

ممنون

Life is too short to not enjoy