2777
2789

استاتر جوابمو بده برات سوره کوثر میخونم.

دوسم داره؟

ازدواج میکنیم؟

برای استاتر🌿

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١﴾

فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾

إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ ﴿٣﴾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الکی به مردم حرف مفت تحویل نده 

یکم رو ادبت کار کن بد نیست   !!!!!

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من حسم 95 درصد مواقع درصده

موکل داری اره ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

عزیز هر کی از شما پرسید ج بده هر کی از من پرسید

تایپک خودته من نیازی ب جواب نمیبینم اونا خودشون از من پرسیدن !!!

بله دوستون داره تا 5ماه دیگه

اگ حست درسته بهم بگو متولد چ فصلی ام ؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792