2777
2789
عنوان

عشق یا پول ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست

پول زیادی ادمو ب فساد میکشه پول ب اندازش خوبه که فقط دستش ب دهنش برسه ولی مهم انسانیتو اخلاق و باخدا بودنه

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش هر کدوم بدون اون یکی ناقصه 

اگه میتونی با پولداره به عشق برسی خیلیم عالی 

البته که اخلاق و خانواده و فرهنگ هر کدومم مهمه دوس پسر رو همه چیشو در نظر بگیر نه صرفا دوست داشتن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عشق .... به شرط اینکه  پسره خیلی کاری و خیلی زرنگ باشه و آیتم های مثبت اش زیاد باشه ارزش داره چون مثه یه گنج بالقوه است بعد از چند سال عشق و پول رو با هم داری در غیر این صورت خیر ... حرف مادرت درسته 

بعضی وقتا اون عشق نیست، یه توهمه ک فکر میکنیم عشقه

بعضی وقتا تو عاشقی و اونم عاشقه، ولی عشق اون ب مرور کم میشه

بعضی وقتا طرف پولداره ولی خسیسه و برا زنش هیچی کنتر نمی‌ذاره

بعضی وقتا طرف پولداره ولی با هزار منت بهت پول میده، ی بارم ک باهاش ب مشکل بخوری اول از همه حمایت مالی شو قطع میکنه تا بفهمی کی حرف اول و آخر میزنه

بحث انتخاب بین عشق یا ثروت نیست، بحث اینه ک طرف مقابلتو درست بشناسی👌

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

عشق خیلی ارزشمنده

اگه واقعی باشه بعد از دست دادنش تو بهترین لحظه ها غمگینی،تو شلوغ ترین جمع ها تنهایی.... 

اگر توان اداره ی زندگی معمولی رو داره ولش نکن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚