2777
2789
عنوان

سینی برای امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست

ميگما دستور حلوا رو بگوو 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم شعریه رو تفت میدم بعدش روش شیره یا شیر عسلی میریزم یکمم اب میزارم با روغن یا کره اخرشم هل رو میشکونم دوستا میزارم روش اگه اب گلاب اصل باشه یک سوم لیوان میزارم 

بد با شعله کم میزاری خوب جا بیفته همین

حلوامم امشب اینطوری درست کردم

اولش شیره رو درست کردم یکونیم لیوان شکر با یک لیوان اب یکمم زعفران و هل 

مرحله دومم شعریه رو گذاشتم تو تابه خوب ک تفت دادم جوری ک قهوه ایی روشننن شد روش شیره ریختم بعدش یلیوان اب جوش گذاشتم زیرشو خیلی کم کردم بعد ده دقیقه روش یک سوم لیوان ابگلاب با دوتا هل شکوندم گذاشتم رو حلوا

سر تابه رو باز گذاشتم پنچ دقیقه خوب دم کشید بد زیرشو خاموش کردم همین

حلوامم امشب اینطوری درست کردم اولش شیره رو درست کردم یکونیم لیوان شکر با یک لیوان اب یکمم زعفران و ...

من با شیر عسلی که درست میکنم فقط یه کم گلاب میریزم . شعریه ها زیاد نرم نمیشن . البته اینو میگن باقلوا شعریه

سلام عزیزم 

تو یه تاپیکتون خوندم که قرص الفا اسلیم مصرف کردید...

میشه بگید چه مدت خوردید و چند کیلو کم کردید؟ بعد وزنتون برنگشت؟

توروخدا جوب بدید

من جی سی میخواستم بخرم پیدا نکردم این قرصو پیشنهاد کردن دو دلم بخرم یانه

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
سلام عزیزم  تو یه تاپیکتون خوندم که قرص الفا اسلیم مصرف کردید... میشه بگید چه مدت خوردی ...

دوستم اگه میخواین قرص بخورین فقط الفا اسلیم واقعا معجزه میکنه خیلی خوبه کلا اشتها رو از بین میبره مدام دوس داری تحرک داشته باشی و خیلی خیلی خوب بود برای من ۱۵ کیلو فک کنم کم کردم باش با دو سایز ب مدت دوماه 

بعدشم من قبل مصرف قرصا چکاپ کامل دادم بعدشم همینطور خداروشکر هیج مشکلی ندارم تا الان ی مدت همش مهمونی بودمو اینا رژیمو گذاشتم کنار قرصم دیگه مصرف نکردم تثبیت وزن هم نکردم تو اون مدت یکماه ی کیلو برگشت ک الان باز تو رژیمم از دیروز شروع کردم الان ۷۴ هستم الان

دوستم اگه میخواین قرص بخورین فقط الفا اسلیم واقعا معجزه میکنه خیلی خوبه کلا اشتها رو از بین میبره مد ...

عزیزم خیلی ممنون از پاسختون

میگه بگید قوطی و رنگ قرصا چه رنگی بود؟  روی قوطی آلفا اسلیم نوشته؟

یکی بهم گفته الفا اسلیم میفروشه عکسشو فرستاده روش نوشته قرص آرامیس بلغم زدا... اصلا الفا اسلیم ننوشته

شما از کجا خریدید؟ کجاها میفروشن؟ 

تو شهرمون از هر عطاری میپرسم از این قرص های لاغری ندارن نمیدونم از کجا بخرم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
عزیزم خیلی ممنون از پاسختونمیگه بگید قوطی و رنگ قرصا چه رنگی بود؟ روی قوطی آلفا اسلیم نوشته؟یکی بهم ...

عزیزم من از عطاری پیش خونمون خریدم جتساش همش اصلهدی اشنا هم دارم بلاگره واتساپ بس پسام‌بده همیشه هرچس بخوای داره