2777
2789
عنوان

لکه صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 23 پست
من لک دارم ب نظرت میبره؟ لک شدید رو گونه هام میخوام یک چی برم واقعا جواب باشه از لیزر فرکشنال میترسم

اونو نمی‌دونم چون من لک نداشتم اصلا 

باید با کسی که پلاژن تراپی انجام میده مشورت کنی ببینی. چی میگه

بعضی لکا هم از بین می‌بره یعنی کمرنگ می‌کنه

پس یعنی ممکنه نبره کلا 

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونو نمی‌دونم چون من لک نداشتم اصلا باید با کسی که پلاژن تراپی انجام میده مشورت کنی ببینی. چی میگه

همون لک و دید گف بیا پلاژن تراپی ولی اینا بهشون اطمینان نیست هر چی خودشون دارن همونو میگن بیا انجام بدیم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
همون لک و دید گف بیا پلاژن تراپی ولی اینا بهشون اطمینان نیست هر چی خودشون دارن همونو میگن بیا انجام ...

خوب وقتی بهت اینجوری گفته پس مطمعن هست که می‌ره 

اگه نیاز به لیزر بود حتما بهت می‌گفت 

خودت جلسه اول و دوم بری کامل متوجه تغییر میشی 

خوب وقتی بهت اینجوری گفته پس مطمعن هست که می‌ره اگه نیاز به لیزر بود حتما بهت می‌گفت خودت جلسه اول و ...

خیلی دردناکه؟

نه عزیزم مثه فیشیال که مرحله ی آبرسانی انجام میدن هست

تو جلسه اول تاثیری دیدی یا با جلسات بیشتر خودشو نشون داذ