2777
2789
سلام عزیزم خوبی من لیفت انجام دادم خیلی درد دارم 3سال گذشته ولی سمت چپم درد میکنه خیلی خیلی استرس دا ...

من شیراز انجام دادم پیش یه خانم که جراح پلاستیک چشم هست مثلا کلی هم تو اینستاش عکس میذاشت ولی متاسفانه کارش افتضاح بود و من اصلا راضی نبودم کاشکی بعضی پزشک ها آنقدر فکر پول نبودن و خانم های جوان رو عمل نمیکردن 

من شیراز انجام دادم پیش یه خانم که جراح پلاستیک چشم هست مثلا کلی هم تو اینستاش عکس میذاشت ولی متاسفا ...

بخدا رفتم پیش یه جراح گفت من اصلا تورو عمل نمیکردم تو خیلی جوونی این عمل مناسب 55به بالاست چیکارکزدی باخودت حالا گفتم پیشونیم میخاست کوتاه کنه شوهرم گفت نه گفت مگه پیشونی توچشه به این خوشکلی میدونی چقد زشت میشدی اگه کوتا میکردی خداروشکر کن شوهرت نذاشت 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شیراز انجام دادم پیش یه خانم که جراح پلاستیک چشم هست مثلا کلی هم تو اینستاش عکس میذاشت ولی متاسفا ...

منم راضی نیستم وتا جایی که بشه میگم کسی عمل نکنه چون فقط پول مفت میگیرن خیلی عمل مزخرف وگرونیه

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

بخدا رفتم پیش یه جراح گفت من اصلا تورو عمل نمیکردم تو خیلی جوونی این عمل مناسب 55به بالاست چیکارکزدی ...

عزمزمه تا چند وقت ریزش داشتی بعد عمل من خیلی ریزشم زیاده تقریبا موهام نصف شده خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده

منم راضی نیستم وتا جایی که بشه میگم کسی عمل نکنه چون فقط پول مفت میگیرن خیلی عمل مزخرف وگرونیه

من هرو روز قیافم یه شکل میشه بعد عمل شما چشمات به حالت قبل برگشته؟

من هرو روز قیافم یه شکل میشه بعد عمل شما چشمات به حالت قبل برگشته؟

نه بهحالت قبل برنگشته ولی زشت شده🤦🏻‍♀️