2777
2789

توروخدااا

برای حل شدن مشکلاتم و همسر عزیزم یه صلوات میفرستی🪻عاشقتم آرامش من❤️H❤️🥺🥰😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه سوالت نشدم

میشه هم باردار باشم که خارج از رحم باشه هم پریود بشی؟

بله پریود نیست ولی خونریزی داره طرف

نه پریود شدم و علائمش داشتم که با بارداری مشترک بود اونم ماه قبل و دیگه هیچ علائمی نداشنم

[QUOTE=329622666]نه حاملگی خارج از رحم اصلا ی طوریه ک نمیتونی متوجهش نشی خیلی تابلوئه من تجربه کردم[/QUOTاهان

ممنون 

ماه پیش تاخیر داشتم اونم نزدیک دو هفته

و علائمی با بارداری یکی بود

تا اینکه بعدش پریود شدم و خون به صورت لخته ای هم داشتم

پس باردار نیستم نه؟اونم خارج از رحم😑

[QUOTE=329622666]نه حاملگی خارج از رحم اصلا ی طوریه ک نمیتونی متوجهش نشی خیلی تابلوئه من تجربه کردم[ ...

نه خارج رحم خیلی درد داره اولش ک درد لگن وحشتناک بعدش هم اسهال و اگر ادامه پیدا کنه درد در قسمت لوله فالوپ دیوونه میکنه آدمو درد داخلی و شکمی خیلی غیرقابل تحمله

نه خارج رحم خیلی درد داره اولش ک درد لگن وحشتناک بعدش هم اسهال و اگر ادامه پیدا کنه درد در قسمت لوله ...

الان بیمارستانم این دردارو دارم سمت چپ اونم تازه از دیروز شروع شد ولی بقیه علائم رو ندارم الان دکتر میگه احتمالا سنگ کلیه خواتم ببینم این نباشه یهو