2777
2789
عنوان

دوستان بیاین اسم هاتون بدید 🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 121 پست
@دختر_رئالی     @aaaamm00     @جان_و_جهانم     @ghamgintarin1 ...

ممنونم عزیزم 🌸🌸

حمد شفا خوندم ان شاالله شفای عاجل 

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفابرای @reyhiii   پیداشدن ماشین دزدیده شون توهمین روزا  @لیان_دلوان   پررزق ...

ممنون ک یادم میکنی❤️

پیدا بشه برای حاجت رواییت حدیث کسا میخونم

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ممنون ک یادم میکنی❤️ پیدا بشه برای حاجت رواییت حدیث کسا میخونم

انشاءالله که توهمین روزا پیدامیشه ماشین تون ب حق ارحم الراحمین بودن خدا

مرسی ازتون تشکرلطف بزرگی درحق میکنین**

شایدباورتون نشه اما دیشب خواب دیدم دارم توی یکی از تاپیک های دعاتگ تون میکنم تابراتون دعاکنن اماحالا همش نام کاربری تون اشتباه میزدم هی پاک میکردم هی درست میکردم😅 اما توذهن م همش میگفتم برای پیداشدن ماشین دزدیده شون دعاکنین😅😅

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

انشاءالله که توهمین روزا پیدامیشه ماشین تون ب حق ارحم الراحمین بودن خدا مرسی ازتون تشکرلطف بزرگی در ...

آخییییی عزیزم😍

ممنون از شما ک یادم میکنید

میگن دعا با زبونی ک باهاش گناه نکردی مستجابه

من و شما هم ک با زبون هم گناه نکردیم پس انشاالله ک دعاهامون در حق هم مستجاب بشه ب حق صاحب این روز

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

استارترلطفابرای @sara_99k   معجزه بشه برای بیماری نادراستیل برادرشون ب نام امیرعلی شفاپیداک ...

مرسی از لطف و محبت شما 🥺🙏 شرمنده کردید 🥲💌 ان‌شاءالله همیشه حاجت روا باشید 💌 الهی که غم نبینید 💌

یلدا

دعا کن دلم آروم بگیره🙂❤️💔

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم❤️❤️

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
@ملکـهپاییز۲۰     @گلنازززم2     @سلامبرابراهیم     @bibigoll ...

مممنونم عزیزم صدام کردی 🙏🏻🌹

انشاالله به حق حضرت ابوالفضل العباس حالشون زود خوب بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز