2777
2789
عنوان

از عید بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من عاشق عید هستم 🌱 عاشق عطر بهاریش و بارون های عصر گاهی 

بهار کلا مودیه

الان افتابیه ، یهو بارون شدید میگیره 😅🤦🏻‍♀️ 

همه خواب آلود ان

عطسه و آبریزش بینی ناشی از حساسیت 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

منم همینطوری بودم ، تا اینکه بزرگتر شدم و اون روزا رو خونه نبودم ، الانم ازدواج کردم که راحت شدم&nbs ...

من ازدواج کردم حالا باید فامیل شوهرم تحمل کنم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
عید دیگه مثل قدیم نیست متاسفانه.مردم ذوقشو ندارن

چون رابطه ها الان فرق کرده 

مردم حریص تر شدن حسود تر شدن 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

من ازدواج کردم حالا باید فامیل شوهرم تحمل کنم

چه بد 🥴

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم مخصوصا این که با خانوادم دعوا کردم همسرم درجریان نیست میگه عید باید بریم اونجا منم قهرم 

بهش بگو خب 

یه حرفی باهات میزنه اروم میشی بهتره

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

بهار کلا مودیه الان افتابیه ، یهو بارون شدید میگیره 😅🤦🏻‍♀️  همه خواب آلود ان عطسه و آبریز ...

درسته ، دو فصل بهار و پاییز بین مردم حالت صفر و صد داره ، یا خیلی عاشقش هستند یا کلا دوستش ندارن  

به دلایلی مثل همین مواردی که گفتید 

من از دسته افرادی هستم که تمام فصول رو واقعا دوست دارم به خصوص بهار و پاییز و زمستون 

یعنی واقعا با هر کدومش به یه شکل عشق میکنم 😍 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )