2777
2789
عنوان

تو انومالی فهمیدم بچم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 48 پست
فدات شم عزیزم.شما چرا؟

خدانکنه🌸

من چون عاشققققق دختر بودم🥺😭(و هستم) فک نمیکردم دختردار بشم. وقتی دکتر گفت دختره از خوشحالی اشک میریختم💞

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم  برای تو دلی منم دعا کن سالم باشه

انشالله که سالمه و صدای خنده هاش خونتوپر میکنه عزیزم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
خدانگهشون داره من بچه اولم پسر بود ۶ ماهه بدنیا اومد و برام نموند شکرش ک کاراش روی حکمته

چقد سخت!!!!من بچه اولمو دوراز جونت ۲ ماهه سقط کردم افسردگی بدی گرفتم بمیرم برا دلت ک بچت ۶ ماهش بود!!!چی کشیدی!!!ایشالله دخترت قدمش سبز باشه

خدانکنه🌸 من چون عاشققققق دختر بودم🥺😭(و هستم) فک نمیکردم دختردار بشم. وقتی دکتر گفت دختره از خوشح ...

ای جانم😍عروسش کنی انشالله❤

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
انشالله که سالمه و صدای خنده هاش خونتوپر میکنه عزیزم

ان‌شاءالله عزیزدل و همچنین ❤️❤️🥺🥺

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
فدای تو

عزیرم برا طول سرویکس سونو شکمی شدی یا واژینال ؟ چند بود عددش

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

ان شا الله همه بچه ها سالم، شاد، خوشبخت و موفق باشن🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چقد سخت!!!!من بچه اولمو دوراز جونت ۲ ماهه سقط کردم افسردگی بدی گرفتم بمیرم برا دلت ک بچت ۶ ماهش بود! ...

اره هنوزم پذیرشش برام سخته چون تو بغل خودم جون داد دوست داشتم برگرده بغلم ولئ خواسته خدا چیز دیگه ای بود و من تسلیم به درگاه حق

تا هفته ۱۹ بجز یکیشون ک احتمال دختر دادن همه گفتن پسر حتی پریناتولوژی با سونوی داخلی من بخاطر طول سر ...

کلا مشکل دارن پسر من تا شش ماهگی دختر بود بعد پسر شد دخترمم تا چهار ماه و نیم همه جا پسر بود یهو دختر شد واقعا مشکل دارن ادم اعصابش خط خطی میشه 

اره دیگه هر کس یه قسمتی داره خدا بهم ببخشتش

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

🟥 چون ❌️🟧❌️🟧❌️ سایت اشکال داره لینک آبی نشد روش نگه دارین بعد بزنین بازکردن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7&postId=321174568

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

قبل حمام دور شکمت اندازه بگیر 

بعد حمام هم اندازه بگیر سری ... اگه یکی دو سانت کمتر شده بود یا تغییر نکنه دختر 

بیشتر شده بود پسر 

چیزای دیگه همه الکیه 

میگن دخترا خودشونو توی گرما جمع میکنن پسرا خودشونو میدن بیرون.در حد یکی دو سانت تغییر میگنه اندازه

متر جایی بزاری که  قبل حمام اندازه گرفتی 

من از دور ناف اندازه میگرفتم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عزیرم برا طول سرویکس سونو شکمی شدی یا واژینال ؟ چند بود عددش

ببین طول سرویکس زیر۳۵ شکمیو باید واژینال انجام بدن تا اندازه دقیقش ب دست بیاد خیلیا کوتاهی میکنن

2790
2778
2791
2779
2792