2777
2789
عنوان

وای من الان خوشحال ترینم😎😂

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 33 پست
نه بابا ....بچم کوچیکه هنوز زوده بزار چند سال دیگه ....

چند سالشه 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم برای اینکه در شادی شما شریک بشم نصف پول رو بگیرم 😂

ای ادم زرنگ😔😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

با مامانت زندگی میکنی

آره دیگه🧐چطور

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

منم ی عطر خریدم خوشحالم مث خرررر 😂😂 خدا نگیره آزمون این چیزارو

مبارکت باشه😍

احساس میکنم الان ی چیزی میشنوم ک میخوره تو ذوقم باید خودمو کنترل کنم😭😂

چه حس خوبی😍 من خوابگاه میرم وقتی برمیگردم خونه انگار میام تو بهشت🥲

خوابگاه سخت نیست؟ 🥲 

من خیلی دوس داشتم شهرستان قبول میشدم

چه حس خوبی😍 من خوابگاه میرم وقتی برمیگردم خونه انگار میام تو بهشت🥲

ینی خوابگاع خوب نیست؟

من ک فک میکنم خوشبگذره

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
خوابگاه سخت نیست؟ 🥲  من خیلی دوس داشتم شهرستان قبول میشدم

سخت که هست هیچ جا خونه خود آدم نمیشه 

البته من شهرستان قبول نشدم خونه خودمون تا دانشگاه ۲،۳ ساعت راهه به خاطر همین خوابگاه میرم 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
ینی خوابگاع خوب نیست؟ من ک فک میکنم خوشبگذره

بستگی به طرف داره 

من عاشق دانشگاهمَم اما برای استراحت دوست دارم یه جای خلوت باشم که متاسفانه خوابگاه این قابلیتو نداره 

هیچ غذایی هم مثل غذای مامانا نمیشه😅

اگه اینا رو فاکتور بگیری در مجموع بد نیست

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)