2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ سالی هست دارم پرداخت میکنم ، البته که الان ۲۲ سالمه خخخ

با تامین اجتماعی هست 

من ۱۲ درصد انتخاب کردم 

درصدای بالاتر فقط مزایا دارن که مربوط به از کار افتادگیو ایناست که بنظرم ضروری نیست و پول اضافست .

۲ سالی هست دارم پرداخت میکنم ، البته که الان ۲۲ سالمه خخخبا تامین اجتماعی هست من ۱۲ درصد انتخاب کردم ...

عزیزم یعنی حقوق ۱۲ و ۱۴ و ۱۸ درصد سه تاش یکیه آخر سر؟؟

۱۸ درصد رو گفتن در صورت از کار افتادگی هم حقوق میگیری، این خوب نیس ب نظرتون؟ 

عزیزم یعنی حقوق ۱۲ و ۱۴ و ۱۸ درصد سه تاش یکیه آخر سر؟؟ ۱۸ درصد رو گفتن در صورت از کار افتادگی هم حقو ...

کار افتادگی در صورتی که بتونید یجا کار کنید بعد درخواست بدید  ولی بیمه خانه داری چه مشکل و دلیلی میخوای بیاری برای کار افتادگی ؟

بله حقوق اخرشون یکسان فرقی بینشون نیست 

فقط امتیازاتی مثل از کاردافتادگی اینا داره که قیمت بالا و پایین میشه

کار افتادگی در صورتی که بتونید یجا کار کنید بعد درخواست بدید ولی بیمه خانه داری چه مشکل و دلیلی میخ ...

اگه کسی 12 درصد پرداخت کنه و قبل از بازنشستگی خدایی نکرده فوت کنه اون پول‌هایی که داده همه هیچ میشن؟ 

[QUOTE=359160670]کار افتادگی در صورتی که بتونید یجا کار کنید بعد درخواست بدید  ولی بیمه خانه داری چه مشکل و دلیل ...[/QUOTE

در بیمه 18 درصد چطور میگین خانم باید شاغل باشه و از کار بیفته که از کار افتادگی بهش تعلق بگیره🤔 این بیمه که مال خانم‌های خانه‌داره

اگه کسی 12 درصد پرداخت کنه و قبل از بازنشستگی خدایی نکرده فوت کنه اون پول‌هایی که داده همه هیچ میشن؟

بله عزیزم اگه قبل بازنشستگی فوت کنن , پول هیچ میشه 

ولی اگه بازنشسته بشن و فوت کنن ، پوا به بازماندگان میرسه

[QUOTE=359160670]کار افتادگی در صورتی که بتونید یجا کار کنید بعد درخواست بدید ولی بیمه خانه داری چه ...

عزیزم شما فرمودید که از کارافتادگی داره ۱۸ درصد 

منم تایید کردم 

ولی میگم شما بعنوان زن خانه دار ، چه بهانه ای میخواید جور کنید برای از کار افتادگی ؟ دردسر داره ...

ولی اگه طبعا شاغل باشید ؛ بخواید از کار افتادگی بگیرید راحتاره ( مثلا یجا خدایی نکرده آسیب دیده یا اخراج شدید یا هر دلیلی دیگه ای ) .

وگرنه که بله شما میتونید ۱۸ درصد واریز کنید با اون مزایا ...

منتهی باید دید میصرفه که پول بالایی واریز کنید و بتونید از کار افتادگیش استفاده کنید ، الکی که از کار افتادگی نمیدن .