2777
2789
عنوان

گناه بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از گناهان خیلی بزرگ ، ناامیدی از رحمت خداست ... توبه کن و نیت کن ديگه گناه نکنی،  خدا کریم الصفح هست ( معنیش رو سرچ کن بخون ) یجوری میبخشه آدما رو که انگار فراموش میکنه اصلا این آدم همچین کاری انجام داده . ناامید نباش ، استغفار کن ان شا الله که خدا میبخشه . 

به نظرم یکی از آفت‌های جامعه دیندار همین زیادی راحت بخشیدن خود و تصور رهایی از آثار گناهان بزرگ با ی ...

جامعه دیندار تا کیا باشن؟

دیندار نما یا دیندار واقعی؟ همه رو یک جور حساب کردن خارج‌ از انصافه.

دیندار اگه واقعی باشه متوجه میشه که مواردی مثل حق الناس هیچوقت بخشیده نمیشه حالا هزار بار گفته باشه  الهی العفو  مگر اینکه طرف مقابل ببخشه.

میمونه حق الله و حق النفس که قطعا خدا بزرگتر از این حرفاست که راهی برای جبران نزاره و نبخشه .

هرچند توبه خودش شرایط داره که در اون صورت بخشیده میشه.

جامعه دیندار تا کیا باشن؟ دیندار نما یا دیندار واقعی؟ همه رو یک جور حساب کردن خارج‌ از انصافه. دین ...

دقیقا منظورم همین فرمولاسیونیه که توضیح دادین...

اینکه گناهی که حق‌الناس نیست رو انجام می‌دی، از قبل و در حین ارتکاب بهش تصورت اینه راه بازگشت هست و طوری نیست!

ضمنا گناهانی که به ظاهر جنبه حق‌الناس ندارند هم می‌شه هم با عقاید دینی مثل آثار وضعی گناه می‌شه جنبه گناه بهش داد. 

از نظر اسلام گناه بر محیط و وجود شخص و اطرافیان اثر وضعی می‌گذاره و وقتی کسی با گناهش تاثیر محیطی منفی برجای می‌گذاره و باعث رخت بستن  برکت و رحمت الهی می‌شه، به سایر افراد درگیر محیط هم آسیب می‌زنه.