2777
2789
عنوان

ظرف گلسرخی

1200 بازدید | 40 پست

خانوما ظرفای گل سرخی چیا دارید؟

چند روز پیش مادرشوهرم گفت یکی از فامیلای همسرم که یه خانم سن بالایی هست یه عالمه کاسه و بشقاب گلسرخی رو ریخته دور !!!!! 😐

آقا یعنی برق از سرم پرید گفتم آخه چرااااا؟ 

اگه می دونستم ازش می خریدم☹️

الان کلا ۶ تا ماست خوری کوچولو گلسرخی دارم و از دی جی کالا هم یه قوری و یه وارمر و ۶ تا نعلبکی سفارش دادم که سه شنبه میرسه.

دوست دارم یه کلکسیون ظروف گلسرخی داشته باشم

شما چه ظرفای گلسرخی ای دارید؟ عکس بزارید اگه میشه 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یه سرویس کامل ؟ کاسه و بشقاب و دیس و ....? بابا چطور دلت اومد بیار استفاده کن 🥲😍

بله 

جا ندارم بيارم چيكار 

انشالله خونمو بزرگتر كنم ميارم 

اخه حيفن ميشكنن اينور اونور بزارم خونه اونا تو انباره جاش محفوظه 🤣

عاشقشونم میمیرم برا این ظرف ها  من کنار سرویس جهیزیه ام  گل سرخی هم خریدم برا خودم کیف م ...

میشه عکس بدی چیا داری؟🥺😍

من متاسفانه توو جهیزیه ام نداشتم تازه شروع کردم یه تعدادی بخرم

من خیلیییی دوس دارم ی حس نوستالژیک قشنگی داره برام . وقتایی ک قرمه سبزی یا کلم پلو و سالاد شیرازی میپزم . سفره سنتی میندازم رو زمین پرده رو میکشم نور بخوره غذامم تو این ظرفا میکشم حس زندگی میده بهم

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
بله  جا ندارم بيارم چيكار  انشالله خونمو بزرگتر كنم ميارم  اخه حيفن ميشكنن اينور ا ...

اها پس خداروشکر نگران شدم 😂😍

انشالله به زودی خونه بزرگ بخری ظرفای خوشگلت رو هم ببری 🤗

من خیلیییی دوس دارم ی حس نوستالژیک قشنگی داره برام . وقتایی ک قرمه سبزی یا کلم پلو و سالاد شیرازی می ...

اوووف بشقاب هم دارید؟

جدید خریدید یا از قدیم هست؟ 

دقیقا با قرمه سبزی یا لوبیا پلو یا سالاد شیرازی 🥺🥲

میشه عکس بدی چیا داری؟🥺😍 من متاسفانه توو جهیزیه ام نداشتم تازه شروع کردم یه تعدادی بخرم

از کدوم عکس بدم ؟ خیلی زیادن عزیزم 😅دیس و بشقاب و فنجون 

بخر برا خودت 😍 

من چون عاشق چیزای نوستالژی و کلاسیک هستم کلی باهاشون کیف میکنم 

من کلی ظرف جدید دارم از چوبی گرفته تا چینی شیک ولی باز تو گل سرخی غذا میخورم 😹

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سرویس ۱۲نفره دارم مال جهیزیه برای دم دستی مادرم خرید دلم نمیاد استفاده کنم ازشون جدیدا

مارک چینی زرین؟

خیلی گرون هست اما واقعا خوشگله مبارک باشه اره آدم دلش نمیاد اصلا استفاده کنه