2777
2789
عنوان

بوسیدن لب

| مشاهده متن کامل بحث + 7067 بازدید | 45 پست
کلا لب بچه هارو نباید بوسید حالا چه ۱ ساله چه ۱۰ ساله  هر دو رو اتفاقی لبشونو بوسیدی:/

من اصلا اهل بغل و بوس نیستم 

یکی شون رو اصلا بغل نکردم و بوسش نکردم 

فقط خداحافظی کرد رفت بیرون 

اون یکی ام موقع خداحافظی خودش اومد جلو 

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه بار تو میبوسی 

یه بارم بغال سر کوچه 

دیگه بچه اونو حریم نمیدونه میگه خاله کرد ممد آقام اشکال نداره دیگه 

داری به حریم بچه تجاوز میکنی 

از نظر هر صنفی هم اشتباهه 

روانشناس 

پزشک

وکیل و...

اصلا گوشی ندارند و تو فضای مجازی نیستن  با گوشی ام زیاد بازی نمیکنن  اصلا خود پدر و مادر ...

عزیزم من خودم پسر ۱۰ ساله دارم و حساسیتمم روش زیاد اما بالاخره هر چی بگی پدر و مادر تو محیط مدرسه نیستن ببینن خواسته یا ناخواسته بچه چی میشنوه. البته مهم این که بچه قدرت تشخیص بین بد و خوب رو یاد بگیره و اینکه کلا بدی و زشتی رو نبینه از نظر من اصلا غیر ممکن حالا چه تو مجازی و چه حقیقی

روانشناس های کودک میگن لب هم جز نقاط خصوصی به حساب میاد همینطور سینه بچه باید رعایت بشه

منظورم کتاب داره اینها؟تعریف داره؟ یا هر کی از روی دانسته و نادانسته های خودش ی نظری میده؟

منظورم کتاب داره اینها؟تعریف داره؟ یا هر کی از روی دانسته و نادانسته های خودش ی نظری میده؟

ببین یه خانم بالاتر قشنگ گفت سه بار شما ببوسی یه بار که بقال سر کوچه ببوسه فکر می‌کنه عادی دیگه اما من سخنرانی روانشناس های کودک شنیدم که میگفتم لب جز حریم خصوصی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ببین یه خانم بالاتر قشنگ گفت سه بار شما ببوسی یه بار که بقال سر کوچه ببوسه فکر می‌کنه عادی دیگه اما ...

درست و غلطش رو الان کاری ندارم ولی میخوام بعدا مثلا یکی گردن بوس کرد ی عده نمیان بگن جز موارد نیمه خصوصی بوده یا مثلا دست رو بوسید بگن منطقه ازاد؟!

لب هم جزو نقاط خصوصیه حتی از نظر علمی هم گیرنده های حسی در لب بیشتر از سایر نقاط بدنه بنظر من حق با همسرتونه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22