2777
2789

ببین مرغ خورد کردن کاری نداره اول از کمر به سمت عقب ببر میشکنه استخوانش رون و بالا رون جدا میشه بعد با چاقو جدا کن برا سینه هم از وسط نصف میکنی کمرش رو هم همینطور خواستی ریز تر کنی هم که بزار رو تخته گوشت با چاقو راحت خرد کن مرغ زیاد بمونه فاسد میشه هم بو هم رنگ گوشت تغییر میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین مرغ خورد کردن کاری نداره اول از کمر به سمت عقب ببر میشکنه استخوانش رون و بالا رون جدا میشه بعد ...

مرسی عزیزدلم...بهترین آرزوها برای تو❤️ من هنوز چند ماهه عروسی کردم دستم خیلی کنده 

مرسی عزیزدلم...بهترین آرزوها برای تو❤️ من هنوز چند ماهه عروسی کردم دستم خیلی کنده 

راه میفتی البته اگه آقای خونه بلده میتونی بندازی گردن اون منم اوایل بلد نبودم کم کم همه چی راحت‌تر میشه فقط سعی کن کارات طبق برنامه و همون لحظه اول انجام بدی چون کم کم کارا زیاد میشه و حوصله کم انشالله خوشبخت باشی❤️❤️

اینقدر آدم بدی هستی و با زبونت آدما روناراحت میکنی ببین کجا خدا گوشمالیت میده...

عزیزم از خنده و شوخی گفتم تو که جنبه نداری بیخود میکنی از مردم نظر میخوای 

امروزو زندگی کن😜

وقتی مرغ میخری بده همونجا برات تیکه کنن و پوست گیری کنن ،من خودم میتونم مرغ تیکه کنم ولی بخاطر کمر درد شوهرم همیشه میده همونجا تیکه و پوست گیری میکنن ،دیگه فقط چند دقیقه طول می کشه بشورمشون

تو زر میزنی نفهم حرف دهنتو بفهم .گوه خوردی ک تاپیک زدی منم حالم از تو دست و پا چلفتی بهم میخورده

چقدر بی فرهنگی کدوم شهر و منطقه میشینی؟ چجوری باهات حرف میزنن اعضای خانوادت که اینه برخوردت؟ چقدر سطح شعورت پایینه .. بدبخت بچه ای که تو بزرگش کنی ..همین بددهنای تو چاله میدون ماماناشون امثال تو هستن دیگه ..خدا نکنه مادر بشی تو ...الله اکبر ... هرجا آدمای بد دهن باشن برکت از اونجا می‌ره لطفا دیگه تاپیکام نیای.. خدافظ