2777
2789
عنوان

بیاین عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 116 پست
20جانیم تبریزقیزلاری فقط 20😊

جانیم سنه قربان😘❤

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بذار

گذاشتم 

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی من ندیدم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
جانیم سنه قربان😘❤

الله المسین😙❤💚

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

نمره منو ندادید که   

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 
بچها منم نظر بدید چند سالمه و اینا🤣

۲۷

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم