رلم از همون اول رابطه چند بار گفت نت بگیر برامو اینا نگرفتم حالا این دو ماه اخر گرفتم نت کمم نه ی بار15گیگ ی بار ده گیگ بعد دیروز صبح پیام داده شارژ ندرم جواب بدم گفتم بیا تلگرام گفت نتمم تموم شده دیگه جواب نداده منم دیشب گفتم کجایی باید چجوری رفتار کنم چی بگم بعدم می گفت دستم خالیه نمیدونم چی اینم بگم تو مغازه کار میکنه چی بگم اصن سراغش بگیرم یا ن بهش گفتم تو مغازه کار میکنی اون وقت از دیروز ی نت نگرفتی برا خودت عجب بعدم گفتم بای 🫤🫤🙁🙁
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..