2777
2789
عنوان

رلم... بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 40 پست
منم بخدا  چیزی ازش نخاصتم ولی این خیلی پر روعه

ببین اون که گفت دوست دختر دوستم دویست میلیون پول داده توهم میگفتی دوست. پسر دوستم براش آیفون14گرفته همش براش کادو های گرون میگیره 

کمی خجالت میکشید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گولم زده وابسته شدم

چحوری گولت زد 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
اره تازه میگفت رلا رفیقام انقد براشون از این کارا میکنن دختری ب دوستم دویست ملیون قرض داده 

هعی می‌گفتی تو هم برو با رل همون پسره دوست شو تو هم ۲۰۰ ازش بگیر بگو تریسام الان مد شده 

عجب ساده ای هستی تو!

اگر برای خودت ارزش قائلی بلاکش کن و دیگه سمتت اومد جوابشم نده 

بنظر خیلی کم سن هستی😐

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
گولم زده وابسته شدم

وابسته خرج کردن واسش شدی حتما😒کسی از وابستگی نمرده خواهر من،آرامشت فکرت زندگیت وجودت با ارزش تر از یه وابستگیه مسخرست

واقع بین باش،جدایی سختی داره اذیت شدن داره اما تهش به اون چیزیکه لایقشی میرسی