2777
2789
باید قانون براشون‌درست کنی یه ماه اه اوه میکنن‌بعد یه ماه یا بیست رو میفتن‌رو‌روال که جای بازی فقط‌ف ...

مشکل اینه که قانون حالیشون نمیشه دختربزرگم که مشکل ذهنی داره هیچی حالیش نمیشه یعنی اگه خدای نکرده مریض بشه همون جا رو فرش بالا میاره

خدایا خودت کمک کن 
اهوچه خبره خونتون‌بزرگه. بچه ها چند تان . من‌انروز خونه دایی شوهرم‌بودم‌ اصلا هیچی به بچه هاشون‌نمیگ ...

پسرم که ۱۱سالشه حتی ازمدرسه هم میاد هزاربارگفتم لباس هاتو بذارسرجاش گوش نمیکنه ۲تادختر۴و۳ساله هم دارم که ازهمه بدتر حرف منواصلا گوش نمیدن منم موندم میون این شلخته ها که چیکارکنم شوهرکه بماند یاد نداره جوراب هاشو سرجاش بذاره دیگه ازبچه هاش چه انتظار

خدایا خودت کمک کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه که قانون حالیشون نمیشه دختربزرگم که مشکل ذهنی داره هیچی حالیش نمیشه یعنی اگه خدای نکرده مر ...

ای وای بمیرم

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
پسرم که ۱۱سالشه حتی ازمدرسه هم میاد هزاربارگفتم لباس هاتو بذارسرجاش گوش نمیکنه ۲تادختر۴و۳ساله هم دار ...

براشون به نظرم خوراکی مورد علاقشون بخر بگو هر کی وسایل سرحا بزاره سهم‌داره از اینا بخوره. انشالله درست بشن ۳و ۴ ساله که خیلی کوچولوعن اما بزرگا میشه کاریش کرد 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه