2777
2789
چرا میخوای سقط کنی؟ بخدا من تو آرزوی بچه دارم پر پر میشم  کاش امثال شما جای ما بودید

من همین جوری بودم کلی دکتر رفتم بالاخره شد ولی مشکل داشت موقع تولد چهار بار عمل شد بچم .الان که نمی خواستم ناخواسته شد 

من ماه دوم هر ۴ساعت ۳تا میزارم.شما راحت سقط کردی ؟

من ماه اول آره 

فقط بعید می دونم بدون داخل واژنی باشه ها مطمئن شو اینو فقط زیرزبونی نذار 

من قرص آخر و گذاشتم خوابیدم تا دردام ( دو ساعت بعدش ) شروع شد بعد تحرک داشتم در جا زدن و اینا در حد نیم ساعت بعد خوابیدم هی از خواب بیدار میشدم می رفتم دسشویی 

برا من شاید چون ماه اول بود درد آنچنانی و غیرقال تحمل نداشتم 

شما خیلی درد داشتی شیاف دیکلوفناک استفاده کن و قرص هیوسین اگر دل درد بدی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همین جوری بودم کلی دکتر رفتم بالاخره شد ولی مشکل داشت موقع تولد چهار بار عمل شد بچم .الان که نمی ...

خواهش میکنم اینکارو نکن وقتی چیزی رو خدا داده قطعا بدون حکمت نبوده ... 

شاید این رزق زندگی شمارو بیشتر میکنه 

گره های زندگیتون رو باز میکنه 

حق نفس کشیدن رو ازش نگیر...

تو الان مادرشی و اون بچته ... دلت میاد بچه خودتو با دستای خودت بکشی؟

این الان با اون یه ساله و یازده ساله فرقی نداره 

روح داره قلب داره 

حاضری اونارو هم از بین ببری؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

عزیزم .متاسفانه قرص رو گذاشتم 

خب دیگه ادامش نده 

شاید اثر نکنه 

اونم حق حیات داره حقی که خدا بهش داده 

تو به عنوان مادرش نباید این حقو ازش بگیری...

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

خواهش میکنم اینکارو نکن وقتی چیزی رو خدا داده قطعا بدون حکمت نبوده ...  شاید این رزق زندگی شما ...

نمیشه ب خدا .سر اون یکی اینقدر مصیبت کشیدیم ک نگو .شوهرم قبول نمیکنه خودش قرص رو خرید برام اورد