2789
عنوان

20سن زیادیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست

منم ۲۰ سالمه.. هعی.. اصلا باورم نمیشه.. کلا انگار از وقتی کرونا اومد سن منم متوقف شد..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۸ سالمه 

از وقتی یادمه منتظر بودم ۱۸ سالم بشه که بزرگ بشم!!!

گفتم حتما حس خوبیه رسیدن به سن قانونی و قاطی بزرگا شدن 

ولی اصلا حس و حال جالبی نداشت و الان میگم کاش برمی‌گشتم به دوران کم سنیم

دقیقا این کرونا لعنتی خیلی چیزا رو عوض کرد

خدا لعنتش کنه⁦༎ຶ⁠‿⁠༎ຶ⁩⁦(⁠T⁠T⁠)⁩💔

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

دقیقا حس منو داری تو ۲۰ سالگی منم از ۷_۸ سالگی دوس داشتم هرچه زودتر برسم به هیجده سالگی بعد که بهش رسیدم دیدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد بعدشم ۲۰ سالگی که فکر میکردم دیگه عمرم به فنا رفته و به هیچ جا نرسیدم ولی الان که ۳۱ سالمه تازه هدف زندگیمو پیدا کردم افسوس گذشته رو نمی‌خورم که چرا عمرو جوونیمو به باد دادم به آینده نگاه میکنم فکر به گذشته آدمو بدتر پیر میکنه به نظرم اگه تجربیات گذشته رو نداشتم هیچوقت به هدفی که الان دارم دنبال میکنم نمی‌رسیدم