2777
2789

دیشب رفتیم مطب دکتر قرار بود دکتر یه شرح وضعیت برا من بنویسه برا بیمه وقتی رفتیم داخل یه چند دقیقه منتظر موندیم تا دکتر اومد ساعت ۱۱ بود بعد من ۴ تا برگه ای که دکتر باید تو ۴ تاش گزارش مینوشت رو دادم دست دکتر بعد دکتر گفت اینارو همشو بنویسم گفتم دیگه برا بیمه گفتن باید بنویسیش خیلی نیست که گفت اینجوری من باید همه مریضارو ول کنم اینو بنویسم ولی میخواست بنویسه اینجور نبود که بگه نمی نویسم ولی داشت غر میزد

بعد شوهرم سریع عصبی شد گفت وظیفته دکترم گفت وظیفه ای ندارم میتونم ننویسم شوهرم گفت ننویس پول ویزیت رو بده نمیخوام بنویسیش دکترم گفت باشه برو پول ویزیت رو بگیر برو 

دیگه یه ۱۵ دقیقه ای معطل شدیم تا پول ویزیت رو برامون فرستادم و اومدیم بیرون من تو ماشین گفتم نمیخواست تو زود عصبی بشی میخواست بنویسش چیکارش داشتی دیگه که شروع کرد من اونجا باشم یکی با تو اینجوری حرف بزنه گفتم جوری حرف نزد گفت آره تو عادت داری  اینجوری باهات حرف بزنن منم‌گفتم تو خودت اینجوری با من حرف نزن بقیه برام‌مهم نیست

که یدفعه گفت تو ج*ند*ه ای همینطوری باید باهات رفتار بشه دوست داری اینجوری جن*ده منم واقعا آمپرم خیلی رفته بود بالا تحمل اینکه اینجوری بهم فحش بده رو اصلا ندارم ولی حوصله نداشتم باهاش حرف بزنم و جوابش بدم با عصبانیت تف کردم تو صورتش اونم با تمام قدرت ۳ تا محکم زد تو سرم و بیشتر فحش داد فحش داد فحش داد فحش داد دیگه من اصلا نمیفهمیدم اینقد که محکم زده بود تو سرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه من یه کلمه باهاش حرف نزدم ماشین هم همونموقع رو مانع که سرعتشو کم نکرد خراب شد و دیگه حرکت نکرد یه کیلومتری تا خونه راه بود فقط فحش میداد میگفت پیاده شو میخوام در ماشینو قفل کنم برم 

منم پیاده شدم ساعت ۱۲ بود دیگه اون ۵۰۰ متر جلوتر از من راه میرفت منم پام رباطش پاره شده نمیتونستم خیلی راه برم ولی از دیشب دیگه باهاش حرف نزدم 

اون صبح اومد بیدارم کرد بیا بریم این گزارشارو پیش یه دکتر دیگه نوبت گرفتم پر کنیم من گفتم خودت برو نمیام 

بعد دیگه خوابید عصر دوباره گفت بیا بریم‌گفتم خودت برو من نمیتونم بیام 

ظهر هم ناهار درست نکردم رفت از خونه باباش غذا آورد 

شامم درست نکردم 

عصری که رفت ساعت ۱۱ و نیم اومد الان دوباره رفت بیرون 

وقتی میبینی اینقدر آقا بدشخصیت و بد دهن هست باهاش کل کل نکن خب این هم در فاصله نزدیک که بهت آسیب بزنه 

واقعاً متأسفم شدم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چ کاررریه تف کنی اون بزنه...بابا جامعه انسانیت

وقتی اینقد بی غیرته الکی به من فحش میده باید یا بزنم تو دهنش که حوصلشو ندارم وگرنه میتونستمم بزنم جلو خودمو گرفتم یا باید تف کنم تو صورتش 

وقتی اینقد عرضه نداره یه معذرت خواهی بکنه یه چیزیم طلبگاره تف کمه براش 

تو بیشتر میزدی ت سرششش و پیاده میشدی 

خیلی پشیمونم که همون دیشب زنگ‌نزدم بابام 

یه مشکلاتی تو خونه بابام هست که دلم نمیخواد منم بهشون اضافه بشم سر این فقط تحمل کردم 

مقصر هردواید ولی همسرتون خیلییی بیشتر 

وقتی میبینی اعصاب داره و پرخاشگره و زورتم بهش نمیرسه 

تف نکن با سیاست بعدا از دمارش در بیار که بفهمه طرف حسابش کیه 

ولی واقعا یا خدا هدایتش کنه یا ناراحت نشو اسی ولی شرش دامنه خودشو بگیره بدون تو 

2790
2778
2791
2779
2792