2777
2789
عنوان

امشب شب اوله

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من دو ماه دیگه دو سالش تموم میشه موقع خوابیدن و تو خواب که بیدار شه میخوره  فقط نمیدونم چ ...

کلا پسر من قبلا بدخواب بود اصلا  یهویی دوسالشون میشه خوابشون درست میشه

چرا گریه؟منم بچم‌هشت ماهست اگه بچمو بخام‌از شیر بگیرم یعنی منم گریه میکنم گرچه الآنم بغض کردم

خیلی سخته ادم دلش میسوزه میاد سینم میده بالا ب حسرت نگاه میکنه جیگرم آتیش میگیره ولی چیکارکنم ۲۶ ماهشه دیگه

@mim_min   تو ازین کارا نتونی ماما🥺

بخدااا که استاترر کارش بیسته فکر خوبیه☺️😂😂

دارممم براتت تو که میگفتیی چیزی گیرت نمیاد الان میگی این کارا نتونم؟😒🍼🍼

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

بخدااا که استاترر کارش بیسته فکر خوبیه☺️😂😂 دارممم براتت تو که میگفتیی چیزی گیرت نمیاد الان میگ ...

عع کع فکل خوبیه هاا🥺حالا خوبه ایشون احساس داله برا نی نیش گلیه موکونه که شیلش نداده😒

خو ندادی بگم دادی ماما 🥺😂

عع کع فکل خوبیه هاا🥺حالا خوبه ایشون احساس داله برا نی نیش گلیه موکونه که شیلش نداده😒 خو ندادی بگم ...

منم وقتی نیستییی جات تو بخلم معلومه که شیل بخولیی🥺🥺🥺💔

ای نمک نشناسس پس دادمش ب بچه مردم؟؟؟؟؟😒😒😒

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

عاا لاس میگی🙄🥺  نه ولی گفی اوخ شده ندادیم بخولمم🥺

خو اوخ شده بوددد بشم🥺💔ببشیدد

الان خوف شودهه یعنی🥺

اله خوف شده ولی تو بزرگ شدیااا