کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 عنوان پس چرا گروه یا کانالی اد نکرد منو 😣😣😣 98 بازدید | 20 پست بسته آموزشی خریدم برای آزمون عصر فیش واریز اینا فرستادم دید و گفت ثبت شد ولی هنوز خبری از گروه و کانال نیست کههههه هرچی هم پیام میدم سین نمیکنه دیگهعح امروزم تلف شد بیخودی هیچی نخوندم ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ... 1402/12/02 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 پولم حیف شد یعنی 🥺🥺اعصابم خورده دارم وقت از دست میدم 🥲🥲🥲😖😖😣😣 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 صبر پیشه کن خواهر دیر نشده یعنی 🤔 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
_parisa عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3545 بهش بگو هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 بهش بگو به ۳ تا ادمین پیام دادم هیچ خبری از هیچ کدوم نیست 😪 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 به ظاهر معروف هستن حتی تو نی نی سایت هم دیدم میگفتن جزوه هاش خوبه و فلان پس چرا اینجوری شد 🤕 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 نیمه پر قضیه رو ببین والا واریز کردم دیگه جواب نمیدن نیمه پر نداره آخه 😅😬😬 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
_parisa عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3545 به ۳ تا ادمین پیام دادم هیچ خبری از هیچ کدوم نیست 😪 شاید وقت جواب ندارن امروزو صب کن فردا خبری نشد پیگیر شو هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 شاید وقت جواب ندارن امروزو صب کن فردا خبری نشد پیگیر شو ظاهرا باید صبر کنم 🥲دلم میخواست امشب برنامه ریزی کنم با توجه به فایلها و از فردا جدی شروع کنم ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
_parisa عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3545 ظاهرا باید صبر کنم 🥲 دلم میخواست امشب برنامه ریزی کنم با توجه به فایلها و از فردا جدی شروع کنم&nbs ... بنظرم اصن ادم بخواد جدی شرو کنه اصن بسته اموزشی و اینا لازم تیسمنم اون موقع خودمو با این چیزا و مشاور گول میزدم هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
کهکشان_راه_شیرموزی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2418 بنظرم اصن ادم بخواد جدی شرو کنه اصن بسته اموزشی و اینا لازم تیس منم اون موقع خودمو با این چیزا و مش ... زمانم کمه دانشجو هستم دوتا بچه هم دارم واقعا احتیاج به یه جزوه خلاصه دارم ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
hamid005 عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 575 والا واریز کردم دیگه جواب نمیدن نیمه پر نداره آخه 😅😬😬 پس بیخیالش شو
_parisa عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3545 زمانم کمه دانشجو هستم دوتا بچه هم دارم واقعا احتیاج به یه جزوه خلاصه دارم بسته اموزشیتون مربوط ب دانشگاتونه؟من فک کردم پشت کنکوری هستین هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher