2777
2789
عنوان

نوع پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اما وقتی ضد افتاب میزنم جوشام از بین میره اما وقتی صابون صورتمو میزنم دوباره جوش میزنم

ممنونم ک وقت گذاشتی.بعد نوع پوستتو دکتر براتون تشخیص داد؟منم احساس کشش ندارم.عزیزم بعد یکی دو روز ک میری حموم پوستت چرب میشه؟

عزیزم شما چروک هم دارید تو صورتتون؟

خیلی ریز داشت بعد از خوب شدن دهیدراته بودن پوستت خوب میشه نگران نباش فقط کم آبه پوستت عزیزم برو دکتر پوستت خیلی زودتر جواب میگیری وقتی محصول دقیق مناسب پوستت بده...فیشال هم خوبه

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
خیلی ریز داشت بعد از خوب شدن دهیدراته بودن پوستت خوب میشه نگران نباش فقط کم آبه پوستت عزیزم برو دکتر ...

ممنونم عزیزم..آره دکتر پوست باز بهتر میتونه تشخیص بده.خودمم گیج شدم راجب نوع پوستم

ممنونم عزیزم..آره دکتر پوست باز بهتر میتونه تشخیص بده.خودمم گیج شدم راجب نوع پوستم

قربونت...عالی میشه پوستت نگران نباش

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
آخه پوست چرب حداقل احساس چربی باید داشته باشی تو نقاط صورتت من ندارم

شما الان چه محصولاتی برا پوستت استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت باش...مگه خودت چشه؟