jaavaad مدیر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 عنوان کرم ضد جوش | مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 32 پست سلام کسی از پماد آداپالن ( adaplene) و پماد موضعی کلیندامایسین ( دالازان ) استفاده کرده برای جوش صورت درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید 1402/12/02 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monafarhadmehr عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1016 منم جوش خیلی داشتم فوم شستشوی صورت اوی درم زدم با پماد ساختگی سفارش خود دکتر با صابون tcc صابون فوق العاده خوبیه المانیه از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 منم جوش خیلی داشتم فوم شستشوی صورت اوی درم زدم با پماد ساختگی سفارش خود دکتر با صابون tcc صابون فوق ... اون پماد ساختگی دستورشو داری؟میدونی مشتقاتش چیه درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 کاسنی خوردی؟ هم کاسنی و هم شاهتره نزدیک یک ماه خوردمولی نه قبلش و نه بعدش کبدم چرب نبود درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
چکاااوکم عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2955 هم کاسنی و هم شاهتره نزدیک یک ماه خوردم ولی نه قبلش و نه بعدش کبدم چرب نبود ژل شستشو و اینا استفاده میکنی؟برو دکتر پوست کاربری دونفره رها و ماهور❤️
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 ژل شستشو و اینا استفاده میکنی؟ برو دکتر پوست رفتم میگن فقط راکوتان درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 8077 پوستم واقعا داره داغون میشه چند وقته رو گونم جوش زده نمیره امروزم یکی دیگه زد چیکار کنم کرم هرچی زدم فایده نداشت یه روش خونگی بگین که خودتون تاثیر گرفته باشین
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 پوستم واقعا داره داغون میشه چند وقته رو گونم جوش زده نمیره امروزم یکی دیگه زد چیکار کنم کرم هرچی زدم ... برو دکتر حتماً نزار پوستت خراب بشهاگه شدت جوشات بالاست و کیستی هستن و چال میندازن اگه درمان دارویی نکنی پوستت به فنا میرهولی اگه ریز و سطحی هستن با پماد های قوی و روتین مناسب قابل کنترله درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 مصرف کن عوارض داره درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
monafarhadmehr عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1016 اون پماد ساختگی دستورشو داری؟ میدونی مشتقاتش چیه رفتم دکتر خود داروساز ساخته مخصوص جوش ها و پوست صورتم کدوم شهرید?? از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 رفتم دکتر خود داروساز ساخته مخصوص جوش ها و پوست صورتم کدوم شهرید?? لطفاً اجازه بدید شهرمو نگم درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 رفتم دکتر خود داروساز ساخته مخصوص جوش ها و پوست صورتم کدوم شهرید?? نسخه رو داریدروی اون فرمول رو نوشته درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 نه آنچنان شدید نیستناز کرم پانزل پنج درصد میتونی استفاده کنی درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
jaavaad مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 رفتم دکتر خود داروساز ساخته مخصوص جوش ها و پوست صورتم کدوم شهرید?? لطفاً اگه نسخه رو دارید بهم بدید درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید