me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان اردوی راهیان نور🥲 494 بازدید | 28 پست خیلی دلم میخواد برم به چند تا سایت هم سر زدم ، ثبت نام پر شده بودچیکار کنم؟🥲 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/12/02 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10720 سال بعد برو😅من يادمه زمان مدرسه كه قرار بود بچه هارو ببرن،من رفتممامان اصلا اجازه نداد😂 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18483 بازم بگرد ببین کاروانی پیدا نمیکنی اگه نشد از طرف بسیج یا حوزه علمیه یا مدرسه میتونی بری تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 سال بعد برو😅 من يادمه زمان مدرسه كه قرار بود بچه هارو ببرن،من رفتم مامان اصلا اجازه نداد😂 نمیشه سال بعد:) وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 بازم بگرد ببین کاروانی پیدا نمیکنی اگه نشد از طرف بسیج یا حوزه علمیه یا مدرسه میتونی بری ... مدرسه که نمیبرن ، موندم چیکار کنم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3946 منمم خیلیی دوس دارم برم ولی هنوز شرایطش پیش نیومده من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18483 مدرسه که نمیبرن ، موندم چیکار کنم بگرد ببین کدوم مدرسه میخواد ببره یا ممکنه از طرف حوزه علمیه شهرتونم ببرن یا از طرف بسیج یا سپاه همه رو پیگیری کن ان شاء الله یجا پیدا میکنی تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خانم_آقای_دکتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 830 از طریق دانشگاه اقدام کندانشگاه ما ک بچه ها رفتن و برگشتن چند روز دیگ به خواستم میرسم🤝🏻
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 چطوریه ؟شرایظو و.. بگو والا شرایط که گفتم ، من میخاستم برم به چند تا سایت سر زدم وقت ثبت نام تموم شده بودحالا میخام بازم بگردم ، خیلی دوس دارم تا قبل عید حتمن برمشمام میخای شرکت کنی؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 بگرد ببین کدوم مدرسه میخواد ببره یا ممکنه از طرف حوزه علمیه شهرتونم ببرن یا از طرف بسیج یا سپ ... ممنون ، ایشالا ، خیلی دوس دارم برم🥲 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
شاهزاده_پرستاره عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 2377 والا شرایط که گفتم ، من میخاستم برم به چند تا سایت سر زدم وقت ثبت نام تموم شده بود حالا میخا ... تا ب حال نرفتم..کجا میبرن؟ کاربری واگذار شد
چاوانم_ عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1946 رفتی برای منم دعا کن ..... زمانی ک دانش اموز بودم رفتم یبار خیلیی ارامش داشتم اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 تا ب حال نرفتم..کجا میبرن؟ میبرن جاهایی که قبلنا جنگ بوده ، مناطقی مثل شلمچه وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌