2777
2789
عنوان

بچه های شماهم اینجوری بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 19 پست

عزیزم استرس نداشته باش میگی مشکلی نبوده دیگه.من پسرم شبا بیدار بود روزا خواب یعنی از ۷صبح انگار میخوابید تا ۴بعدازظهر بقیش بیدار حتیبعد بدنیا اومدنشم همین روال بود تا ۵صبح بیدار بود بعد میخوابید تا ساعت ۲ظهر.وقتی باردار بودم هفته ۳۹دکتر منو فرستاد ان اس تی و اونجا گفتن چرا تکون نمیخپره حرکت نداره اما ضربان قلبش خوب بود هرچقدر گفتم بابا بچم خوابه الان تا ساعت ۴_میخوابه مدلش اینه اصلا قبول نمیکردن تا بعدازظهر شد و حرکاتش شروع شد میگفتن عجیبه.واسه شماام احتمالا خوابه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دکتر سونو و دکتر خودم صدای قلبشو گوش کردن گفتن خوبه 

بیوفیزیکالم دادی؟

علاوه بر سونو اگر حرکتش کمه ، ان‌اس تی لازمه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به خودت استرس نده و از بارداری لذت ببر. من خودم به خاطر این تکون خوردن و نخوردن بچه اسیر کرده بودم حتی ی شب اورژانسی رفتم از بچه نوار گرفتن.  انقدر که  زنگ میزدم به منشی دکتر آخرم بهم گفت که اگر برای این زنگ بزنی دیگه جوابتو نمیدم البته من بارداری پر خطری داشتم و استراحت مطلق بودم تا آخر بارداری

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
عزیزم به خودت استرس نده و از بارداری لذت ببر. من خودم به خاطر این تکون خوردن و نخوردن بچه اسیر کرده ...

عزیزمم😂😂

چرا استراحت داشتین؟ 

منم لک بینی و هماتوم و کندگی و پایین بودن جفت داشتم و استراحت مطلق

الانم هنوز نمیدونم جفتم رفته بالا یا نه آزمایش دادم قندم بالا بود حاله باید رژیم رعایت کنم

طفلکی منشی دیگه گریه اش گرفته بود از دست من 🤣☹من به خاطر جفت پایین و پولیپ خیلی بزرگ دهانه رحم که با حرکت کردن خونریزی شدیدی داشت و اواخر بارداریم عفونی شده بود متاسفانه. منم قندم بالا رفت عزیزم و اینکه فشار خونم بدون دلیل بالا رفتش و سزارین اورژانسی شدم ولی تموم شدش اون روزها شما هم نگران نباش جانم انشاالله که این چند هفته رو به خوشی تموم میکنید نی نی قشنگ بغل میکنی🙏❤🌷 

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
2790
2778
2791
2779
2792