2777
2789
عنوان

زانوبند زاپیامکس کلاهبرداری هست؟

4617 بازدید | 14 پست

بچه ها فیزیوتراپی مامانم بهم گف زانوبند زاپیامکس براش بگیرم ، ولی الان هرچی سرچ میکنم خیلی قیمتهای مختلفی هست ، قضیه چیه؟ کلاهبرداری هست؟ کدوم اصلیه؟

ببین خیلی فیکش زیاد شده و فرق اصلی و فیکش هم خیلی زیاده ، فیکش یه تیکه آشغال پارچه ش ، سر من اومد اول خریدم فیکشو هیچ اثری نداشت ولی اصلیشو که بعدا پیدا کردم ، روی سوکت اصلیه نوشته UIC ، یعنی اصلیش توش امواج داره ولی فیکش نداره فقط پارچه س اینهمه گرون میدن یه آشغالو !

اصلی ولی عاااالیه اگر پیدا کنی مثل معجزه س 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیکش تو بازار تا دلت بخاد پر شده اگه حواست نباشه فیک رو جای اصلی بهت میندازن ولی بر اینکه بفهمی اورجینال یا نه هم میتونی کارت رجیستری رو چک کنی و روی سوکت رو چک کنی روی سوکت نوشته ZAISTRONIC که بتونی تشخیص بدی اصل یا فیک

من یه اشتباهی کردم از از ناصر خسرو خرید کردم یعنی یه چیز خیلیییی بی کیفیت و اشغالی بهم دادن که نگم بهت به چند روز نکشید سوخت و داغون شد سیم سوکتش ذوب شد کلا بعد که پرس و جو کردم فهمیدم که بهم فیک فروختن دقت کن هم محصول هم سوکت اورجینال باشه

اصلا ساده نباشی بری قیمت کمتر رو بخری به امید اینکه چون ارزون بوده برد کردیا من خریدم از دیجیکالا برام اوردن یعنی یه چیز فوق العاده مضخررررف و بی کیفیت که نه تنها نتیجه نگرفتم از این زانوبند زاپیامکس بلکه سوکتشم سیمش لخت شد بعد چند وقت خود به خود.

خواستی خرید کنی دقت کن که حتما روی سوکت کلمه UIC  حک شده باشه که خیالت راحت شده باشه که اورجینال خریدی که درمان شی کامل 

منم بر بابام خرید کردم ارتروز زانو داشت یه اشتباهی کردم به خاطر اینکه مثلا یه کم کمتر پول بدم رفتم از دست فروش های ناصر خسرو خرید کردم اوردم خونه دیدم پارچه ش داغوون و پر خاک بود سوکتشم مشکل داشت دیدم محصول فیک رو جای اورجینال بهم دادن 

با دکترش بازم مشورت کن که از یه جای معتبر بتونی خرید کنی چون فیک تا دلت بخاد ریخته تو بازار قیمت کمتر میدن اما کیفیت نداره ولی من تعریف زانوبند زاپیامکس رو خیلی شنیدم که عالیههه

من خودمم مشکل ساییدگی مفاصل داشتم درد پدر منو دراورده بود هرکجاااااا میرفتم فقط داروی مسکن میداد بهم دردم رو برای مدتی خوب میکرد ولی خداروشکر زانوبند زاپیامکس اصلی رو پیدا کردم درد منو خیلی کمتر کردفقط بگرد که زانوبند اصلی با سوکت اصلی رو پیدا کنی

ببین من بر مادرم خرید کردم کاراییش عااااااااالی بودا عالی کیفیت و کارایی معجزه کرد بر مادر من فقط کلی مراقب باشی روی زانوبند زاپیامکس اورجینال بودنش حک شده باشه مثلا روی سوکت نوشته شده UIC

شوهر من هررررجا میرفت میگفتن باید زانوتو عمل کنی چون رباط پاره کرده بود توی فوتبال منم کلی گشتم تا تونستم زانوبند زاپیامکس اصلیش رو پیدا کنم عااااالی بود یعنی ببین عالی پیشنهاد میکنم بگرد زانوبند زاپیامکس اصلی رو پیدا کن برای مادرت بخر حتما

ببین هررررچی از کیفیت و مهجزه بودن زانوبند زاپیامکس بگم کم گفتم عالیه من بر بابام خریدم زانوش بدجور اب اورده بودا بنده خدا هر چند وقت یکبار با سرنگ اب زانوش رو خالی میکرد دکتر ولی بر روز پدر براش خریدیم عالللللییییی بود کارایشش عالی ببین اصل و فیکک بودنش رو از روی سوکت میتونی بفهمی و کارت رجیستری راحت میشه تشخیص داد

ببین مطمئن باش اصل و فیک رو میتونی خیلی راحت از طریق کارت رجیستری و سوکت تشخیص بدی روی سوکت به انگلیسی نوشته شده زایسترونیک و uic من چند وقت پیش اصلش رو برای مادرم خرید کردم بنظر من عالیههههههههههههه زانوبند زاپیامکس 

سلام عزیزم خدا انشالله به مامانت سلامتی بده خواستم بگم فقط از ناصر خسرو و دست فروش های اونجا خرید نکن چون همچین کلاهی سر من گذاشتن که خدا نگذره ازشون محصول تقلبی رو جای اصلی انداختن ب من که فقط یه تیکه پارچه بود نه امواج داشت نه گرما داشت نه روی سوکت علامتی داشت که بتونم تشخیص بدم زانوبند زاپیامکس اصلا اصلی هست یا نه حسابی تحقیق کن که زانوبند زاپیامکس اصلی رو بخری خدایی نکرده جنس اشغالی و بیخد خرید نکنی 

ببین چند وقته فیک زانوبند زاپیامکس تو بازار خیلی پررر شده یه کم سخت میشه تشخیض داد که کدوم اصل یا فیک  ولی بهترین نشونه برای اینکه بفهمی اصل یا فیک اینه که روی سوکت رو ببینی که نوشته germany ولی خداوکیلی خیلی زانوبند زاپیامکس عالیه