2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جا بهاره بودم یه نگایی به گذشتم میکردم بعد اب میشدم میرفتم تو زمین 🤦‍♀️

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

وقتی ملاکت پول طرفه دیگه عاشق نیستی که بخوای فراموش کنی که 

👌👌👌راس میگی اینم هس

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

چقدر قلب هامون سیاهه

چشم تنگ و بخیل هستیم

هر چی مصیبت میکشیم از همینه 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
این ک شوهر نداشت حالا یکی تاپیک زده شوهر دارم س تا بچه دارم  بعد طلاق شانس ازدواجم چقده  ...

یه خانمی میبینم تو مدرسه پسرم پسرش کلاس اول یه دختر کلاس چهارمم داره شوهرشو از دست داده دوسال پیش اینقدر ناراحته میگه اگرمیدونستم شوهرم میمیره این پسرمو ب دنیا نمی اوردم حالا اینقدر خواستگاااار دارم ولی نمیشه دوتا بچه تو دستمه🥲🥲🤣🤣🤣

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه ویس دیدم که تکذیب کرده بود درهرحال تیپ شخصیتیش اینه و فقط بایه مرد و درکنار یه مرد احساس خوبی ...

بله دلیلی نداره 

صدتا صدتا شوهر میکنه خو سنش دیگه واقعا به درد اینا نمیخوره

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
چقدر قلب هامون سیاهه چشم تنگ و بخیل هستیم هر چی مصیبت میکشیم از همینه 

چقد راحت دارن تهمت میزنن!!!! 

تعجب میکنم واقعا یه زن چطور میتونه اینهمه سیاه دل  باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️