2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه چقد چندشه این زن چطور میتونه هر روز با یکی ازدواج کنه؟؟ادم تا قبلیو فراموش کنه و ب خودش بیاد چندسالی زمان میبره زندگی مشترک مث دوستی نیس ک😖😖😖😖

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

خوشبخت شه با این اعتماد بنفس باید ام همسر گیرش بیاد 

اونوقت دخترا اینجا نشستن دماغم فلانه.. بیاره هیچکس نگام نمیکنه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

این چکارست؟حتمابازم پولداره ازبهاره خوشم نمیاداماخوشگل وخوشتیپه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اه چقد چندشه این زن چطور میتونه هر روز با یکی ازدواج کنه؟؟ادم تا قبلیو فراموش کنه و ب خودش بیاد چندس ...

وقتی ملاکت پول طرفه دیگه عاشق نیستی که بخوای فراموش کنی که 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
بهاره رهنما با این شخصیت و گافایی که میده اینهمه شوهر کرده بعد دخترای اینجا طفلیا انقدر بی اعتماد بن ...

خببب معروفه پولدارههه 

هرکی بود.....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چندتا شوهر کرده مگه تاحالا؟

این سومیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلی ازین پسرها یا مردهایی که میرن سراغ همچین کیس هایی فقط و فقط برای دیده شدن هست

میرن چون میدونن بهاره رهنما دیده میشه و سر زبون ها میافته ایناهم معروف بشن بعدا ولش میکنن