2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 44 پست
میشه تگش کنید تامن از اینطریق بهشون درخواست دوستی بدم؟ بلد نیستم خودم

درخواست دوستی نمی‌خواد 

به نی نی یار ها همون ارسال پیام و بزنی میتونی پیام بدی

بازه

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
لینک تاپیک رو کپی کن  و داخل پیام خصوصی براشون بفرست

چجوری برم خصوصیش

سلام من کیف پارچه ای و نظم دهنده میدوزم بنظرم باید نون حلال بدست اورد اما کاش یه مهربونم پیدا میشد حمایت میکرد اینم نون حلال در آوردن .وقتی مشتری نباشه آدم انگیزه ادامه نداره🥵😟 کسی بخواد نمونه هاشو ببینه درخواست بده میفرستم عکس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم رفتم نگاه کردم تاپیکم سرجاشه... مسخرشو در اوردن بخدا

یه روز بعد فک کنم پاک می‌کنه مثلا من شنبه فرستادم یکشنبه شب پاک کردش

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
چجوری برم خصوصیش

بزن ارسال پیام و 

درخواست دوستی نیاز نیس

باید تاپیک خصوصی باشه گلم

خصوصیه 

اصلا کلا سهل انگاره من قبلت اصلا تاپیک خصوصی نمیزاشتم پاک میکرد... کلا بهونش بود هر کی مخالفت میکرد میگفت تاپیکت خصوصی نبود.. پس چرا گاهی غیر خصوصیای منو پاک میکرد؟ 😏وقت نمیکنه پاک کنه انگار 

خب من نمیدونم چطوری بیارمش تا براش تاپیکمو بفرستم

@niniyar_1  

این کاربری شونه

بزن ارسال پیام و لینک تاپیکت رو براشون بفرس

چجوری براش بفرستم  

🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨

سلام

@niniyar_1  

✅️ این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12991859/روش-جدید-حذف-تاپیک

🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩

توی این تاپیک با عکس گفتم چه طور لینک تاپیکتون رو بردارین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10668185/تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس

🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.