2821
2789
عنوان

جوجه اردک

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نزارش تو آب فعلا اگه بی حاله نمیتونه خودشو خشک کنه بدنش مدت زمان بیشتری خیس میمونه

از اول همینجوری بود فقد روز اول ک اوردمش گذاشتمش تو اب خوب اب بازی کرد ولی بعدش دیگه نه وقتی از ابتنی میاد فقد نوک میزنه به پرهاش 

میزارمش کنار بخاری زود خشک میشه

اخه میترسم کلا از جوجه و اینا تازه باهاش یکم راحت شدم زیاد میارمش بیرون ولی با دستکش برش میدارم و ...

من بار اول جوجه اردکمو تنها خریدم دهن سرویس همش میخاس کنارم بخابه خودشو قایم میکنه زیرم و میخابید😂😂😂

کل تختو به گ...ووه میکشید😂 اگه میزاشتم سرجاش داد میزد شبا همسرم میخاس بیاد بخابه پتو میکشید جوجه اردکه رو میدید وقتی میگذاشت سرجاش چنان داد میزنه و ساکت نمیشد دیگه چند روز اول تحملش کردم میزاشتم پیشم بخابه زیرش تیکه پارچع ایی چیزی میزاشتم

بعد ۲تا دوست دیگه براش خریدم بااونا دوست شد و دست از سرم برداشت

هرجا میرفتم میمومد دنبالم حتا تو خوابم راضی نمیشد تنها بخابه😍😂😂😂

از اول همینجوری بود فقد روز اول ک اوردمش گذاشتمش تو اب خوب اب بازی کرد ولی بعدش دیگه نه وقتی از ابتن ...

خیلی کوچولوعه کاش نمیزاشتی تو اب

من تا تا دو هفته اول که گرفتم نزاشتمشون تو اب با خودم میگفتم نکنه اونا هم مث انسان ها سرما میخورن پس نزارمش تو اب سردش میشه😅

ولی خب هر هفته یک بار میبردم اب بازی وقتی بزرگ شدن هرروز تو اب بازی میکنن صبح تا شب

خیلی کوچولوعه کاش نمیزاشتی تو اب من تا تا دو هفته اول که گرفتم نزاشتمشون تو اب با خودم میگفتم نکنه ...

😂

خب کثیف بود بچه میرف تو ظرف اب ک براش میزاشتم می‌نشست 😂

الانم اصن وقت نمیکنم ک بیشتر ببرمش همون سه چار روز یکبار

خیلی کوچولوعه کاش نمیزاشتی تو اب من تا تا دو هفته اول که گرفتم نزاشتمشون تو اب با خودم میگفتم نکنه ...

به طور معمول، اغلب اردک ها دو مرحله از سال دچار ریختن پر می شوند. یکی از مهم ترین دلایل ریختن پرهای اردک، پوست اندازی یا دوره تولک آن ها است. این کار باعث می شود تا پرنده پرهای فرسوده شده خود را از دست داده و پرهایی تازه و زیبا جایگزین آنها شود.

در این دوره، شما شاهد ریزش یکباره پرهای اردک هستید. اما نباید نگران باشید؛ زیرا در مدت زمان چندین هفته پرهای جدید رشد کرده و جایگزین می شوند. 

از سایت گوگل پیدا کردم

😂 خب کثیف بود بچه میرف تو ظرف اب ک براش میزاشتم می‌نشست 😂 الانم اصن وقت نمیکنم ک بیشتر ببرمش همو ...

من کثیف میشدن با دستمال خیس میکردم اون قسمت کثیف رو تمیز میکردم🤣

برا منم ایطور بودن خنگولا میرفتن تو ظرف غزاشون😑😂

به طور معمول، اغلب اردک ها دو مرحله از سال دچار ریختن پر می شوند. یکی از مهم ترین دلایل ریختن پرهای ...

والا عجیبه ندیدم یکباره همه پرهای اردک بخواد بریزه کچل شه و بعد پر جدید دربیاره

میگم که بقیه اردکا شاید بعضیاشون کامل بریزه و جدید دربیات

ولی واس جوجه هام اصلا نفهمیدم پر عوض کردن😬

شما اردک دلشتی؟ همون موقع ک تازه گرفته بودمش سرچ میکردم واسه پر ریزی خیلی گقته بودن که

بله، معمولا اینجوری پر نمیریزن

آب‌تنی رو ازش دریغ نکن

اینا معمولا خاک بازی هم باید بکنن

تو لک رفتن یا همون پرریزی سالیانه، اولا که با این حالت فرق داره و دوما تو اون دوران پرهای اصلیشون میریزه و عوض میشه نه کرکهای جوجگی

این کوچولو اگه بزرگ شه، خونه‌ و زندگیتونو به گند میکشه

بهش سبزیجات خرد شده هم بده

در مورد غرق شدن هم اصلا نترس، غرق نمیشه ولی طبق عادت هی از آب میاد بیرون و دوباره برمیگرده تو آب

فقط مواظب باش آب خیلی سرد نباشه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

بله، معمولا اینجوری پر نمیریزن آب‌تنی رو ازش دریغ نکن اینا معمولا خاک بازی هم باید بکنن تو لک رفت ...

اها ممنون از راهنماییت

نه تا اون موقع نگهش نمیدارم میدم ببرن روستا اونجا بهتره تو خونه نمیشه.

خیار و کاهو میدم ولی نمیخوره جدیدا 

باشه مرسی

اها ممنون از راهنماییت نه تا اون موقع نگهش نمیدارم میدم ببرن روستا اونجا بهتره تو خونه نمیشه. خیار ...

اول که یکی دیگه بخر چون اون طوری وابسته ی شما می شه . دوم . اون داره کورک هاشو می ریزه تا یواش یواش پر در بیاره . سوم به این حالت می گن رفتن توی لک . یعنی پر ریزی . بیشتر پرنده ها توی پاییز یا اول بهار می رن توی لک تا پرهای قدیمی رو بریزن و پرهای جدید در بیارن . الان نزاری توی آب بهتره چون هنوز پر در نیاورده . اگر نگاه کنی قسمت عقب بدنش بالای دنبالچه اش یه ضائده به اندازه دو سه برابر برنج هست که از اونجا چربی مخصوص ترشح می شه و اونو می زنه به پرهاش تا خاصیت ضد آب بودن رو براش به وجود بیاره . نترس از لحاظ ظاهری که دیدم سالم بود . از من می شنوی غو قاز بگیر . اون طوری توی روستا می تونی تکثیر کنی و پول خوبی در بیاری 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اول که یکی دیگه بخر چون اون طوری وابسته ی شما می شه . دوم . اون داره کورک هاشو می ریزه تا یواش یواش ...

مرسی بابت راهنماییت

اره .دقیقا متوجه منظورتون نشدم ولی تازگی یه چیزی پشت سرش در اورده مث عدس، نمیدونم چیه اون مث بقیه پرهاشه ولی خیلی کوتاه و جداس

امروز ک گذاشتشم تو اب و خودشو تمیز کرد بر خلاف همیشه که کلا خیس میشد اینبار یه تیکه عقب دمش خشک موند با اینکه تو اب همه جاشو خیس کرد و بعد هم خودشو خشک کرد 

فک کنم داره بزرگ میشه😁