2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نامزد حبیب نمیشه جوابتو بدم ارور میده نمیدونم چرا و اینکه نگفتم بد شده گفتم دلم تنوع میخواد

من اگه بینیم شبیه بینی شما بود دیگه هیچ غمی نداشتم نمیدونی چقدر بد شده البته تا دوماه خمثل شما بود بعد باردار شدم ورم کرد دیگم ورمش نخوابید خدا لعنت کنه همسرمو از قصد این کار کرد خودمم گیج بودم نفهمیدم 😔😔ورم که کرد مثل بینی خوک شد مثل بینی دلقکا😭😭😭

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

من اگه بینیم شبیه بینی شما بود دیگه هیچ غمی نداشتم نمیدونی چقدر بد شده البته تا دوماه خمثل شما بود ب ...

چسب بزنی ورمش می‌خوابه ولی.یه مدت شبا بزن اگه برای بیرون روت نمیشه چسب بزنی.امتحانش ضرر نداره

چسب بزنی ورمش می‌خوابه ولی.یه مدت شبا بزن اگه برای بیرون روت نمیشه چسب بزنی.امتحانش ضرر نداره

اوووو بچم الان ۴سالشه دیگه ورم نمیخوابه که خواهر من

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

اوووو بچم الان ۴سالشه دیگه ورم نمیخوابه که خواهر من

آها فکر کردم تازگیا باردار شدی

اما من تو بارداری هم ورم نکرد .دوستام مثل شما بینیشون کمی ورم کرده بود اما تو بارداری چسب میزدن اوکی شدن دوتاشون