2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4420 بازدید | 30 پست
از روغن خراطین و نارگیل استفاده کن  روزی دوبار بزن و خوب پخشش کن و بعد انقدر ماساژ بده تا خورد ...

واقعا؟؟؟از هردو باید استفاده بشه

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رابطه جنسی ربطی به پروتز نداره فقط نباید لمس بشه  حتما یه جراح پلاستیک کاربلد پیدا کن بعضی از ...

خب سوال من هم همین هست کلا سینه پروتز شده هیچ وقت نباید لمس بشه یا تا پایان دوره نقاهت ؟

از روغن خراطین و نارگیل استفاده کن  روزی دوبار بزن و خوب پخشش کن و بعد انقدر ماساژ بده تا خورد ...

من به مدت دو سال استفاده کردم و حتی اضافه وزن هم دارم سه کیلو اصلا از ناحیه سینه چاق نمیشم چربیم فقط شکم و پهلو هست 

سلام اسی

من متاهل، تازه پروتز سینه انجام دادم، ۴ اسفند میشه یک ماه.

نگرانیهات بجا بودن ولی، اگه تصمیم داری انجام بدی، بده و تمام کن، لِفتش نده که هر ماه گرونتر میشه.

جوابات رو بهت میدم اینجا:

من پیش بهترین جراح پلاستیک رشت رفتم، حدود ۷۲ میلیون هزینه کردم. اصلا اصلا جراحی دردناکی نیست، فقط حقیقتا ۳ روز اول ناتوان میشی، چون نمیتونی راحت بخوابی، حتما یکی باید بلندت کنه، باید نشسته کامل بخوابی، دستات رو هم نمیتونی به راحتی بالا ببری، از کابینت های بالا نمیتونی استفاده کنی، یا چیزی بلند کنی مثل پارچ آب، ولی در کل درد وحشتناک نداره، هیچ نگران نباش. شیردهی بعد پروتز به راحتی انجام میشه ( اینو من تجربه نکردم ولی دکتر گفت مشکلی نیست)، دیگه اینکه واقعا از تصمیمی که گرفتم و کاری که کردم راضی ام.

آهان، اصلا شکل مصنوعی نمیکیره، اولش پروتز بالا هست و خیلی ورم داره، آدم نگران میشه و بدش میاد ولی مال من بعد نزدیک یک ماه خیلی شکل طبیعی گرفته، ‌‌پروتز اومده پایین، حالا بهتر هم میشه. بعد ۲ ماه دیگه حدود ۸۰ درصد شکل میگیره، بعد ۶ ماه دیگه فیکس میشه شکلش.دکتر گفته تو حموم ماساژ بدم، نرم شدن و از سفتی اولیه درومدن، قابل به لمس هستن، ما که دست میزنیم 😅😅😅😅، ولی یواش و با احتیاط. رابطه هم مشکلی نداریم، الان که حدود ۱ ماه شده، همه مدلها رو میتونیم اجرا کنیم

بعد جراحی، بعد حدود بک هفته، زندگی به روال عادی برمیگرده.

برو جراحی کن تموم کن، خودت رو یه عمر خلاص کن!

فقط یه ماه هست رانندگی نکردم، اصلا نمیشه خداییش، امتحان کردم، نشد، فردا تصمیم دارم دوباره امتحان کنم.

موفق باشی اسی

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

سایزشون با سی سی مشخص میشه به نظر من 300 سی سی خوبه اندازش برای همه و هم اینکه اصلا مصنوعی نمیشه اینطورم نیس ک 3 ماه نتونی رابطه جنسی داشته باشید دکتر من محسن اسدی همه اینارو اولش میگه 

دکتر به شما هم گفته همیشه باید سوتین بپوشید؟

دکتر گفت تا دو ماه گن سینه رو ببندم، اولاش خیلی سخت بود، الان مثل سوتین میمونه، بهش عادت کردم، دربیارم حس میکنم لخت هستم 😅😅😅😅🥴.

از اونجهت که جنس گن کشی هست، بدنم اذیت میشد، گفت یه تاپ نخی بپوش گن رو روی تاپ ببند. فکر کنم جراحی در هوای سرد یا خنک بهتره، چون واقعا تو تابستون گن پوشیدن عذابه!

راستی رانندگی هم کردم، دیگه مشکلی نیست، دستام مثل قدیم بالا میرن، دیگه میتونم به پهلو بخوابم، میتونم صاف بخوابم نه نشسته و زندگی مثل قدیم رو روالِ!

از الانم سوتینهای خوشکل خریدم، انبار کردم برای روزهای آینده. بعد تعطیلات نوروز باید برم دیدار دکتر، دیگه دوماه میشه، ببینم دستور جدیدشون چی هست.

دست دست نکن اسی، انجام بده، تموم کن!

خیلی گرون میشه ها! الانم هر دکتری یه قیمتی میده، انجام بده، اصلا پشیمون نمیشی، بهت قول میدم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.