صد درصد ماله خودته دیگه ببین کجا موهاتو شونه کردی یا کوتاه کردی برداشتن طلسمت کردن
چون با موی خود آدم براش طلسم میگیرن با موی بقیه نمیشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشهست🌱
بنداز آب روان توخونتون سرکه و قلیاب بجوشون بریز چهار گوشه خونه پنجره هارو باز کن مریم ...
طلسمی که با مو و لباس و چال کردنی باشه با این چیزا باطل نمیشه عزیزم این ماله اون دعاهای کاغذیه ساده اس
یه مدت یه خدا بیخبری برامون طلسم میگرفت انقد گشتم که این چیزا رو حفظ شدم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
درسته ولی نباید بندازه بره باید ببره پیش دعانویس تا دقیق باطل کنه