2777
2789
عنوان

بی بی چک میشه لطفاً راهنمایم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود ...

😐😐😐😐😐😐😐😐

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

این رو هم اضافه کنم که اف اچ پرو مردان هم هست و ان شاء الله قصد داریم اون رو هم برای همسرم تهیه کنیم که به کیفیت و تحرک اسپرم کمک کنه

یک قوطی اف اچ پرو مردان هم 180 تا کپسول داره و قیمت اش سه میلیون و پانصد و بیست هزار تومن هست 

از یک قوطی اف اچ پرو مردان هم من 90 تا بیش تر لازم ندارم. اگر کسی می خواهد برای همسرش مکمل باروری خوبی تهیه کنه به صورت مشارکتی این رو تهیه کنیم

اف اچ پرو مردان هم از همان برند فِیرهِوِن هِلث هست که کانت بوست و موتیلیتی بوست رو تولید کرده و ترکیبات اف اچ پرو مردان مجموعه ای از کانت بوست و موتیلیتی بوست به صورت یک جا هست