2777
2789
عنوان

دختر بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست

😂😂بخدا ی بارم نشد برا نمره گریه کنم اونم18 ک فک میکنین کمهههههه وااا چشه آخه فعلا اول راهه مکنه ی روزی حتی تک بشه پس باید آمادگی همه چیو داشته باشه نمیشه مدام اینفد تحت فشار باشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عمیقا دلم واسه دخترتون واسه شرایط تحصیلش و خانواده‌ای ک داره سوخت. مواظب باشید خودکشی نکنه واسه نمره. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
هیچوقت فاز همچین مادر دختراییو نفهمیدم ک با ۱۸ ۱۹ گریه میکنن😂😂😂😂یادش بخیر تایمی ک‌میرفتم دبیرستا ...

🤣🤣🤣🤣وایییی

منم ریاضی 2 شدم یازدهم 🤣🤣فقط نمرمو میدیم غش میکردم از خنده 

یکیو میشناسم تو تیزهوشان تمام نمراتش بیست بود الان منشی یه دفتره 

به نمره نیست اونم دو نمره ، زرنگ کلاس ما حسابداری خوند کسی که معلم صدبار تو سر ما میکوبیدش ، در صورتی که سه تای دیگه از همکلاسیام پزشکی قبول شدن یکیشون دامپزشک معروفی شده مدرس دانشگاهه سه تا دیگه هم رشته خودشون رو ادامه دادن الان دکترا دارن 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
😂😂😂😂😂😂یه نمره که زیاده من واسه نیم گریه میکردمم

هیچوقت یادم نمیره ک توی دوازوهم با ۸پاس شدم و چقدددددد پز میدادم ب رفیقام😂😂😂😂الان اون ۲۰مون شوهر کرده خانه داره

منم شوهر کردم دارم میرم روان شناسی😂زبانم تو موسسه تدریس میکنم

بخدا خیلی یسریا ببخشیدا پلشت بازی در میارن 

اخرسرم اینطور افراد هیچی نمیشن😂😂😂بقران دیدم ک میگم تک و توک

چیزی بهش نگفتم از این ناراحت شدم که دخترم غصه میخوره

منظورم گذشته هست . توی ناخوداگاه دخترتون کامل بودن و تاپ بودن حک شده و کمالگرا عمل میکنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
🤣🤣🤣🤣وایییی منم ریاضی 2 شدم یازدهم 🤣🤣فقط نمرمو میدیم غش میکردم از خنده 

اره بابا بیخیالا دنیا ۲ روزه 

چ با ۱۰ پاس شی

چ با ۲۰😂ایندتو خودتو معلوم میکنی ک چجوری پیش بگیری منی ک با ۸ پاس شدم از اونی ک ۲۰ گرفته بود خیلیییی موقعیت شغلی مناسب تر و جایگاه اجتماعی بهتری دارم الان

بخدا بهش سخت نمیگیرم

من تو مدرسه تیز هوشان درس خوندم اینجور مدارس همه فشار و به دانش آموزان میارن که اسم مدرسه خودشون خوب بشه و آمار قبولیشون بالا باشه 

نمره ش هم خیلی خوبه ولی چون تو مدرسه تیزهوشانه به نظرت پایین میاد

یکیو میشناسم تو تیزهوشان تمام نمراتش بیست بود الان منشی یه دفتره  به نمره نیست اونم دو نمره ، ...

برای بچه های ما الان نمره از کنکور مهم تره 

دخترم معمولا استرسی نیست ولی سر این خیلی غصه خورد 

و به انتخاب خودش بود همه کاراش و ما هیچ چیزو بهش متحمل نمی‌کنیم عزیزم خیلی دلداریش میدم بخدا همین ی بچه رو دارم نگرانشم