2789
عنوان

من دیوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 26 پست
شما جزو نسل افسرده و منزوی هستی و منم مثل تو بودم مثل جنازه تو مدرسه دراز میکشیدم خودبه خود یهو گریم ...

من میشینم جلو در با کسی کاری ندارم ولی هرکی رد میشه میگه خانوم مهندس 🥲 مگه من چیکارشون کردم خووو بدم میاد از این لفظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو پسری😐تازه فهمیدم  بنظرم پسرها این دوران رو دارن اکثرا فقط مراقب باش ،تو راه بد نیفتی

نه دخترم اکانت خودم تعلیق شده با اکانت یه بدبخت اینجام 🙄 ۷ اسفند رفع تعلیق میشمممم

من میشینم جلو در با کسی کاری ندارم ولی هرکی رد میشه میگه خانوم مهندس 🥲 مگه من چیکارشون کردم خ ...

وقتی یکی حالش بده مردم دوست دارن اذیتش کنن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

چیکار کنم 🥲 پشت سرمم خیلی حرف میزنن خسته شدم 

باید خودت سرگرم یه کاری کنی ک ذهنت همیشه مشغولش باشه مثل یاد گیری زبان. تراپی حتما برو 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من میشینم جلو در با کسی کاری ندارم ولی هرکی رد میشه میگه خانوم مهندس 🥲 مگه من چیکارشون کردم خ ...

منم سنم کمتر بود ،همین طوری بودم حرف بقیه ،توهین ،تیکه ،باعث میشد خودخوری کنم ،ذهنم درگیر اون حرف و حرکت باشه ،به سن هم نیستا به اون حساس بودن ادم برمیگرده 

اونقدر سرویس میشی که دیگه یه روزی میبینی دیگه برات مهم نیست هیچ کدوم از اون حرفها و رفتارها ،اما بیا یاد بگیر از الان که نخوای مثلا بیست سال دیگه برسی به حرف من 

از همین الان شروع کن که با خودت گفتن این دو تا حرف همیشه ،یک: قرار نیست هیچ کس من و بهم بریزه ، ناراحتم کنه 

دو : من از کسی نباید توقع داشته باشم ممکنه تو طول روز به ادم بی شعور ،مریض برخورد کنم ،اون منم که باید بدون هیچ واکنشی ترک کنم اون فرد یا محل رو

منم سنم کمتر بود ،همین طوری بودم حرف بقیه ،توهین ،تیکه ،باعث میشد خودخوری کنم ،ذهنم درگیر اون حرف و ...

به خدا. تست کردم یکماه هرکس می‌گفت خانوم مهندس میگفتم جونم🥹 بعد یکی جلوم گفت: اینو نگا باور کرده خانوم مهندسه اسکول اینجا بود که قلبم شکست

به خدا. تست کردم یکماه هرکس می‌گفت خانوم مهندس میگفتم جونم🥹 بعد یکی جلوم گفت: اینو نگا باور کرده خا ...

ببین خب نباید کم بیاری دیگه ،پررو باش ،وقتی بهت اینجوری میگه تو 💩 بهش 

بگو مهندسم میشم تا چشات در بیاد گلابی 

یکی دو بار که گفتی ،دیگه عادت میکنی

ببین خب نباید کم بیاری دیگه ،پررو باش ،وقتی بهت اینجوری میگه تو 💩 بهش  بگو مهندسم میشم تا چشا ...

اول فقط یه نفر می‌گفت🥲 من هیچی نمیگفتم لبخند میزدم تا اینکه کل کلاس گفتن تازه پشت سرم میگفتن این اسکولو مسخره میکنیم می‌خنده😔 با اینکه من فکر میکردم بخندم دیگه تکرار نمیکنن